Aer Conditionat Bi-Flow UFV-E1 Toshiba

Consolă inverter pentru instalare pe podea, Toshiba

Alegere inteligentă și compactă!
10, 13 & 18.000 BTU

Întreabă de produs
Simbolul AHI Carrier Romania
Profile: Producător
Sediu: GR
Certificate: Eurovent, ISO 9001:2008
Domeniile de activitate: Europa de Sud-Est
Data creării: 1952
Produsele: Sisteme comerciale Carrier, Sisteme comerciale Carrier, Carrier Marine și sisteme offshore, Sisteme Toshiba
Obiectivul: Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.
RAS-B10UFV-E1
Adaugă la ofertă
RAS-B13UFV-E1
Adaugă la ofertă
RAS-B18UFV-E1
Adaugă la ofertă
Descrierea produsului

Aer Conditionat Bi-Flow Inverter CC Hibrid UFV-E1 pentru instalare pe podea

Unitatea inovatoare și compactă ideală pentru montarea pe podea sau pentru aplicațiile cu montare joasă pe perete se potrivește perfect sub pervaz sau în mansarde.

 • Inverter CC Hibrid: Toate sistemele de aer condiționat Toshiba utilizează cea mai recentă tehnologie inverter. Aceasta asigură reduceri semnificative ale consumului de electricitate prin creșterea sau scăderea vitezei compresorului în funcție de temperatura ambientală.

 • Încălzirea podelei: Bi-Flow include o funcție unică utilizată pentru asigurarea unui flux de aer cald puternic la nivelul podelei, pentru încălzirea corespunzătoare a camerei.

Aer Conditionat Bi-Flow UFV-E1 Toshiba - 1

 • Controlul fantelor de ventilație: Fluxul de aer poate fi reglat în funcție de nevoi sau se poate utiliza funcția de pendulare pentru distribuirea uniformă a aerului în cameră.

 • Prefiltru antipraf: Filtru care captează praful și particulele mari din atmosferă.

 • Filtru IAQ Toshiba: Tehnologia IAQ Toshiba permite inhibarea semnificativă a capacității de reproducere a bacteriilor și virusurilor nocive. În plus, previne formarea mucegaiului și a ciupercilor, absoarbe și descompune fumul, amoniacul, compușii organici volatili și mirosurile.

Aer Conditionat Bi-Flow UFV-E1 Toshiba - 2

 • Funcția Multi-Split: Permite conectarea mai multor unități interioare la o singură unitate exterioară.

 • Funcția de curățare automată: Această funcție reduce umiditatea din interiorul unității și nu permite formarea mucegaiului în interiorul sistemului de aer condiționat. Atunci când porniți sistemul de aer condiționat, un ventilator intern se activează în mod automat pentru a îndepărta umezeala și pentru a usca ventiloconvectorul. Aceasta asigură performanța pe termen lung și o circulație de înaltă calitate a aerului.

 • Modul silențios: Apăsați butonul „Quiet” (Silențios) de pe telecomandă, iar unitatea interioară va începe să funcționeze în modul foarte silențios.

 • Funcționare ECO: Realizați economii de energie de până la 25% comparativ cu setarea standard, fără a face sacrificii în ceea ce privește confortul. Această funcție crește sau scade automat temperatura pentru a preveni temperatura excesivă și costurile mari cu electricitatea.

 • Funcția Comfort Sleep: Unitatea reglează în mod automat setările de temperatură pentru a crea nivelurile optime de confort în timpul orelor de somn.

 • Funcția One Touch My-Comfort: Setările pre-programate studiate de Toshiba asigură combinația corectă între confort și consumul redus de energie electrică cu o singură apăsare a butonului.

 • Modul Hi-Power: Acest mod asigură un flux rapid de aer suplimentar în cameră, pentru o răcire sau o încălzire mai rapidă, însă tot silențioasă!

 • Autodiagnoză: Sistemul va efectua o verificare internă completă și va indica orice anomalii identificate.

 • Pornire și oprire în timp real: Puteți să setați ora de pornire și ora de oprire sau să programați o setare care să se repete la fiecare 24 de ore.

 • Funcția Repeat Timer: Programează temporizatorul pentru a repeta setările programate la fiecare 24 de ore.

 • Repornire automată: În caz de întrerupere temporară a alimentării cu energie electrică, unitatea va relua condițiile de funcționare.

 • Dimensiune compactă: Unitatea este extrem de compactă și este potrivită pentru montare în spațiile în care dimensiunile constituie un factor cheie.

 • Telecomandă inclusă: Telecomandă ușor de utilizat.

  RAS-B10UFV-E1 RAS-B13UFV-E1 RAS-B18UFV-E1
Capacitate de răcire 2,50 kW 3,50 kW 5,00 kW
SEER 6,60 / A++ 6,30 / A++ 5,70 / A+
Capacitate de încălzire 3,20 kW 4,20 kW 5,80 kW
SCOP (medie) 4,10 / A+ 4,00 / A+ 3,80 / A
Interval de funcționare pentru răcire -10 ~ 46 °C -10 ~ 46 °C -10 ~ 46 °C
Interval de funcționare pentru încălzire -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C
Nivel sonor 39/23 dB(A) 40/24 dB(A) 46/31 dB(A)
Tip agent frigorific R410A R410A R410A
Dimensiuni (mm) 600x700x220 600x700x220 600x700x220

 

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii