• Aer Conditionat G2KVP-E Daiseikai
 • Aer Conditionat G2KVP-E Daiseikai
Prev Next
Aer Conditionat G2KVP-E Daiseikai

Sistem de aer condiționat cu inverter pentru instalare pe perete, Toshiba
Cel mai înalt standard în ceea ce privește eficiența și confortul!
10, 13 & 16.000 BTU

Întreabă de produs
Simbolul AHI Carrier Romania
Profile: Producător
Sediu: GR
Certificate: Eurovent, ISO 9001:2008
Domeniile de activitate: Europa de Sud-Est
Data creării: 1952
Produsele: Sisteme comerciale Carrier, Sisteme comerciale Carrier, Carrier Marine și sisteme offshore, Sisteme Toshiba
Obiectivul: Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.
RAS-10G2KVP-E
Adaugă la ofertă
RAS-13G2KVP-E
Adaugă la ofertă
RAS-16G2KVP-E
Adaugă la ofertă
Descrierea produsului

Aer Conditionat G2KVP-E Daiseikai 8 Inverter

Design elegant și înaltă eficiență energetică pentru răcire și încălzire.

Tehnologie de inverter CC rotativ dublu digital: Daiseikai 8 este echipat cu un compresor inverter CC rotativ dublu digital care asigură funcționarea silențioasă, performanța maximă și reducerea consumului de energie electrică, precum și un interval de funcționare mai mare (0,65 - 7,1 kW). Creată de Toshiba, tehnologia de invertor permite unității să regleze oricând capacitatea de răcire și de încălzire. Aceasta reglează viteza compresorului în funcție de cerere, menținând mediul interior exact la temperatura selectată. Nivelurile de performanță și eficiență răspund cerințelor celor mai ridicate.

Încărcător plasmă-ion: Impuritățile sunt ionizate cu ajutorul încărcătorului de ioni și sunt absorbite de un schimbător de căldură cu înveliș Aqua-Resin care îndepărtează agenții contaminanți de mici dimensiuni pe care filtrele nu îi pot capta. Apoi, acestea sunt eliminate la exterior cu ajutorul apei de evacuare, în timpul răcirii și dezghețării.

Plasma Ion Charger

Ionizator: Generând peste milion de ioni negativi pentru fiecare centimetru pătrat de aer, ionizatorul Daiseikai asigură o atmosferă proaspătă, curată și relaxantă.

Modul ECO: Realizați economii de energie de până la 25% comparativ cu setarea standard, fără a face sacrificii în ceea ce privește confortul. Această funcție crește sau scade automat temperatura pentru a preveni temperatura excesivă și costurile mari cu electricitatea.

Funcția 3D Aiflow: Daiseikai 8 asigură un volum de aer stabil și un flux cu 6 profiluri diferite. Fluxul de aer este controlat în plan orizontal și vertical pentru a acoperi toate zonele din locuința dumneavoastră.

Aer Conditionat G2KVP-E Daiseikai - 1

Modul Pure (Pur): Acest mod activează sistemul de filtre de purificare a aerului.

Funcția Power Selection: Aveți posibilitatea să selectați 3 niveluri de economisire a energiei la 100%, 75% și 50% pentru o eficiență energetică mai ridicată.

Modul Hi-Power: Acest mod asigură un flux rapid de aer suplimentar în cameră, pentru o răcire sau o încălzire mai rapidă, însă tot silențioasă!

Funcția Comfort Sleep: Activați funcția „Comfort Sleep”, iar sistemul de aer condiționat va compensa temperatura naturală din timpul nopții pentru a asigura un somn confortabil - nu vă veți mai trezi niciodată fiindu-vă frig.

Funcția de curățare automată: Această funcție reduce umiditatea din interiorul unității și nu permite formarea mucegaiului în interiorul sistemului de aer condiționat. Atunci când porniți sistemul de aer condiționat, un ventilator intern se activează în mod automat pentru a îndepărta umezeala și pentru a usca ventiloconvectorul.

Temporizator săptămânal: Pompa termică Toshiba poate fi programată la 4 setări diferite într-o zi și la 7 setări diferite într-o săptămână (control opțional).

Modul Frost-Free: Unitatea funcționează în mod automat la temperatură scăzută în timpul iernii pentru a preveni înghețarea apei în interiorul țevilor clădirii.

8°C (5-13) în modul de încălzire: Utilizarea acestei funcții permite menținerea temperaturii interioare la aproximativ 8°C, reducând șansele de înghețare a apei în interiorul țevilor clădirii.

Dezghețare rapidă: În condiții de iarnă grea, dezghețarea se poate realiza prin apăsarea unui singur buton de pe telecomandă.

Repornire automată: Sistemul de aer condiționat va reporni în mod automat la aceleași setări după o pană de curent.

Autodiagnoză: Sistemul va efectua o verificare internă completă și va indica orice anomalii identificate.

Design și fiabilitate: Toshiba pune la dispoziția clienților săi precizia și expertiza garantate ale calității japoneze perfecte de mai bine de 50 de ani.

  RAS-10G2KVP-E RAS-13G2KVP-E RAS-16G2KVP-E
Capacitate de răcire 2,50 kW 3,50 kW 4,50 kW
SEER 9,10 / A+++ 8,90 / A+++ 7,30 / A++
Capacitate de încălzire 3,20 kW 4,00 kW 5,50 kW
SCOP (medie) 5,20 / A+++ 5,10 / A+++ 4,60 / A++
Interval de funcționare pentru răcire -10 ~ 46 °C -10 ~ 46 °C -10 ~ 46 °C
Interval de funcționare pentru încălzire -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C
Nivel sonor 42/24 dB(A) 43/25 dB(A) 44/26 dB(A)
Tip agent frigorific R410A R410A R410A
Dimensiuni (mm) 293x831x270 293x831x270 293x831x270

 

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii