Aer Conditionat Mirai R32 BKVG-E Toshiba

Sistem de aer condiționat inverter pentru instalare pe perete, Toshiba

Viitorul este acum!
7, 10, 13 & 16.000 BTU

Întreabă de produs
Simbolul AHI Carrier Romania
Profile: Producător
Sediu: GR
Certificate: Eurovent, ISO 9001:2008
Domeniile de activitate: Europa de Sud-Est
Data creării: 1952
Produsele: Sisteme comerciale Carrier, Sisteme comerciale Carrier, Carrier Marine și sisteme offshore, Sisteme Toshiba
Obiectivul: Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.
RAS-07BKVG-E
Adaugă la ofertă
RAS-10BKVG-E
Adaugă la ofertă
RAS-13BKVG-E
Adaugă la ofertă
RAS-16BKVG-E
Adaugă la ofertă
Descrierea produsului

Aer Conditionat Mirai R32 Inverter CC BKVG-E

Înaltă tehnologie disponibilă acum cu agentul frigorific R32. Eficientă și ecologică, noua unitate cu montare înaltă pe perete Toshiba onorează cu mândrie valorile adânc înrădăcinate în numele său: în japoneză, „Mirai” înseamnă „viitor”.

 • Inverter CC: Toate sistemele de aer condiționat Toshiba utilizează cea mai recentă tehnologie inverter. Aceasta asigură reduceri semnificative ale consumului de electricitate prin creșterea sau scăderea vitezei compresorului în funcție de temperatura ambientală.

 • Funcția de curățare automată: Mirai este prevăzut cu funcție de curățare automată care reduce umezeala și mucegaiul în ventiloconvectorul unității de interior datorită combinației dintre nervurile cu înveliș din aluminiu special care facilitează evacuarea apei din condens și ventilatorul intern care continuă să funcționeze înainte de oprirea automată la oprirea unității Mirai. Aceasta asigură performanța pe termen lung și o circulație de înaltă calitate a aerului.

 • Controlul fantelor de ventilație: Permite reglarea fluxului de aer exact spre poziția care asigură cel mai mare confort. În mod alternativ, puteți să utilizați funcția de pendulare pentru o distribuire uniformă a aerului în cameră.

 • Controlul vitezei ventilatorului: Puteți să alegeți una dintre cele 5 viteze, de la un flux de aer delicat până la răcirea sau încălzirea completă din modul Hi-Power, care asigură un flux de aer proaspăt în mod instantaneu.

 • Dezumidificare: Pentru dezumidificare, performanța de răcire moderată este controlată în mod automat. Selectați modul „Dry” (Uscat) și setați temperatura dorită.

 • Modul Hi-Power: Acest mod asigură un flux rapid de aer suplimentar în cameră, pentru o răcire sau o încălzire mai rapidă, însă tot silențioasă!

 • Modul ECO: Realizați economii de energie de până la 25% comparativ cu setarea standard, fără a face sacrificii în ceea ce privește confortul, cu ajutorul funcției ECO care crește sau scade temperatura în mod automat pentru a preveni temperatura excesivă și costurile mari cu electricitatea.

 • Dezghețare automată: În condiții de iarnă grea, unitatea începe automat dezghețarea atunci când este pornită.

 • Funcționare automată: Unitatea funcționează în mod automat în modul de răcire, încălzire sau doar ventilație. Trebuie doar să selectați temperatura dorită și viteza ventilatorului, iar Mirai va face restul!

 • Temporizator: Programați temporizatorul să oprească sistemul de aer condiționat în mod automat (0,5 - 12 ore).

 • Protecție 3 minute: Împiedică activarea unității timp de 3 minute atunci când aceasta este repornită sau pornită brusc.

 • Preîncălzire: Unitatea se va încălzi timp de 5 minute înainte de inițierea modului de încălzire.

 • Controlul aerului cald: Atunci când temperatura ambientală atinge temperatura setată, viteza ventilatorului este redusă în mod automat, iar unitatea exterioară se oprește.

Aer Conditionat Mirai R32 Inverter CC BKVG-E caracteristici tehnice

  RAS-07BKVG-E RAS-10BKVG-E RAS-13BKVG-E RAS-16BKVG-E
Capacitate de răcire 2,00 kW 2,50 kW 3,30 kW 4,60 kW
SEER 5,60 / A+ 5,70 / A+ 5,60 / A+ 6,20 / A++
Capacitate de încălzire 2,50 kW 3,20 kW 3,60 kW 5,40 kW
SCOP (medie) 4,00 / A+ 4,00 / A+ 4,00 / A+ 4,20 / A+
Interval de funcționare pentru răcire -15 ~ 46 °C -15 ~ 46 °C -15 ~ 46 °C -15 ~ 46 °C
Interval de funcționare pentru încălzire -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C
Nivel sonor 38/23 dB(A) 39/24 dB(A) 41/24 dB(A) 43/25 dB(A)
Tip agent frigorific R32 R32 R32 R32
Dimensiuni (mm) 293x798x230 293x798x230 293x798x230 293x798x230

 

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii