Aer Conditionat N3KVP-E Daiseikai

Sistem de aer condiționat inverter pentru instalare pe perete, Toshiba
Standarde ridicate în ceea ce privește eficiența și confortul.
10, 13 & 16.000 BTU

Întreabă de produs
Simbolul AHI Carrier Romania
Profile: Producător
Sediu: GR
Certificate: Eurovent, ISO 9001:2008
Domeniile de activitate: Europa de Sud-Est
Data creării: 1952
Produsele: Sisteme comerciale Carrier, Sisteme comerciale Carrier, Carrier Marine și sisteme offshore, Sisteme Toshiba
Obiectivul: Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.
RAS-B10N3KVP-E
Adaugă la ofertă
RAS-B13N3KVP-E
Adaugă la ofertă
RAS-B16N3KVP-E
Adaugă la ofertă
Descrierea produsului

Inverter CC Rotativ Dublu Hibrid: Funcționarea foarte eficientă și rotația precisă a compresorului asigură o reducere semnificativă a consumului de energie electrică și o funcționare foarte puternică. Compresorul CC rotativ dublu avansat asigură o performanță stabilă și o funcționare silențioasă.

Purificator de aer cu plasmă (Ag+): Acest purificator Toshiba cu filtru electric poate colecta particule de 0,001 μm și este de 10 ori mai rapid decât filtrele standard. Purificatorul de aer cu plasmă Ag+ conține o cantitate ridicată de ioni de argint care au un efect antibacterian puternic. Acesta absoarbe și elimină particulele și poluanții, precum praful, polenul, sporii de mucegai și virusurile și dezodorizează aerul, îndepărtând mirosul de tabac, mirosul de gunoi etc.

Filtru IAQ Toshiba: Această tehnologie permite inhibarea semnificativă a capacității de reproducere a bacteriilor și virusurilor nocive. În plus, previne formarea mucegaiului și a ciupercilor, absoarbe și descompune fumul, amoniacul, compușii organici volatili și mirosurile neplăcute.

Ionizator: Generând peste milion de ioni negativi pentru fiecare centimetru pătrat de aer, ionizatorul Daiseikai asigură o atmosferă proaspătă, curată și relaxantă.

Prefiltru antimucegai: Filtrul de înaltă performanță de la Toshiba blochează praful, asigurând menținerea prospețimii camerei!

Modul ECO: Realizați economii de energie de până la 25% comparativ cu setarea standard, fără a face sacrificii în ceea ce privește confortul. Această funcție crește sau scade automat temperatura pentru a preveni temperatura excesivă și costurile mari cu electricitatea.

Funcția de curățare automată: Această funcție reduce umiditatea din interiorul unității și nu permite formarea mucegaiului în interiorul sistemului de aer condiționat. Atunci când porniți sistemul de aer condiționat, un ventilator intern se activează în mod automat pentru a îndepărta umezeala și pentru a usca ventiloconvectorul.

Funcția Comfort-Smart Airflow: Sistemele de aer condiționat Toshiba permit reglarea fluxului de aer exact în poziția dorită. Cele 12 poziții diferite ale fantelor de ventilație asigură un flux de aer perfect, flexibil și uniform. Sau puteți să utilizați funcția „Swing” (Pendulare) pentru o distribuire uniformă a aerului în cameră.

Funcția One Touch My-Comfort: Setările pre-programate studiate de Toshiba asigură combinația corectă între confort și consumul redus de energie electrică cu o singură apăsare a butonului.

Modul Hi-Power: Acest mod asigură un flux rapid de aer suplimentar în cameră, pentru o răcire sau o încălzire mai rapidă, însă tot silențioasă!

Modul silențios: Apăsați butonul „Quiet” (Silențios) de pe telecomandă, iar unitatea interioară va funcționa la un nivel sonor extrem de scăzut de 23 de decibeli.

Funcția Comfort Sleep: Activați funcția „Comfort Sleep”, iar sistemul de aer condiționat va compensa temperatura naturală din timpul nopții pentru a asigura un somn confortabil.

Viteza ventilatorului (puternic și precis): Sistemele de aer condiționat Toshiba includ 7 setări de viteză a ventilatorului, inclusiv modurile Auto Fan și Hi-Power. Puteți să alegeți de la un flux de aer delicat până la modul Hi-Power, care asigură până la 620 m³/oră de aer proaspăt în mod instantaneu.

Temporizator săptămânal: Pompele termice Toshiba pot fi programate la 4 setări diferite într-o zi și la 7 setări diferite într-o săptămână. (control opțional)

Funcția One Touch Preset: Stocați setările preferate și activați-le prin simpla apăsare a butonului.

Repornire automată: Sistemul de aer condiționat va reporni în mod automat la aceleași setări după o pană de curent.

Pornire și oprire în timp real: Puteți să setați ora de pornire și ora de oprire sau să programați o setare care să se repete la fiecare 24 de ore.

Funcția Repeat Timer: Programează temporizatorul pentru a repeta setările programate la fiecare 24 de ore.

Funcția Power Selection: Cea mai nouă caracteristică face viața mai confortabilă, deoarece oferă beneficiile unui consum redus de electricitate prin simpla apăsare a butonului. Modul de selectare a puterii este setat inițial la 100%, indicând faptul că compresorul funcționează la curent nominal normal. Atunci când este setat la 75% sau 50%, compresorul va limita funcționarea la 75% sau la 50%.

8°C (5-13) în modul de încălzire: Utilizarea acestei funcții permite menținerea temperaturii interioare la aproximativ 8°C, reducând șansele de înghețare a apei în interiorul țevilor clădirii.

Design și fiabilitate: Toshiba pune la dispoziția clienților săi precizia și expertiza garantate ale calității japoneze perfecte de mai bine de 50 de ani.

Caracteristici tehnice:

  RAS-B10N3KVP-E RAS-B13N3KVP-E RAS-B16N3KVP-E
Capacitate de răcire 2,51 kW 3,52 kW 4,53 kW
SEER 8,50 / A+++ 7,00 / A++ 6,60 / A++
Capacitate de încălzire 3,21 kW 4,22 kW 5,53 kW
SCOP (medie) 4,60 / A++ 4,50 / A+ 4,30 / A+
Interval de funcționare pentru răcire -10 ~ 46 °C -10 ~ 46 °C -10 ~ 46 °C
Interval de funcționare pentru încălzire -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C -15 ~ 24 °C
Nivel sonor 42/27 dB(A) 43/27 dB(A) 45/29 dB(A)
Tip agent frigorific R410A R410A R410A
Dimensiuni (mm) 275x790x225 275x790x225 275x790x225

 

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii