Centrala compusă din secții în versiunea pentru piscine OPTIMA TURKUS Clima Gold

Centrala OPTIMA TURKUS (pentru piscine) este un dispozitiv destinat pentru a asigura confortul termic și cel de umiditate în cazul obiectelor caracterizate de gradul semnificativ de umezeală.
Centrale de ventilație permit accesul cantităților de aer necesare pentru încăperile aerisite, uscarea aerului și exploatarea sistemului de ventilație cu necesarul de energie minimizat datorită aplicării de recuperare a căldurii. Având în vedere lucrul cu aerul foarte umed, poluat de chimicale, folosite în tehnologia de piscine, centralele dispun de soluții tehnice speciale.
În plus, centrala OPTIMA TURKUS este sprijinită de sisteme de automatizare, care în mod precis asigură controlul de funcționare a instalației, în funcție de condițiile exterioare existente și de intensitatea de utilizare a obiectului, ceea ce ne ajută să obținem cel mai bun și cel mai economic modul de lucru al instalației.

Întreabă de produs
Descrierea produsului

DESTINAȚIE
Obiecte cu aerul foarte umed, respectiv bazine de înot, piscine acoperite, acvaparcuri.

Există posibilitatea de configurare a dimensiunilor, gabaritelor și a funcțiilor în așa fel încât să se adapteze centralele la cerințele individuale ale fiecărui obiect și încăperii, care necesită utilizarea unui sistem de ventilație – climatizare.

FUNCȚII
Ventilație, Încălzire, Răcire, Umidificare, Uscare

SERIE DE TIPURI
Capacitate: 1 000 ÷ 65 000 m3/h (0,27 ÷ 18,05 m3/s)
11 tipuri de dimensiuni – cu posibilitatea de a le modifica în mod corespunzător după cerințe individuale
Centrale cu alimentare de aer, cu evacuare de aer, alimentare-evacuare
La solicitarea Clientului oferim centrale de capacitate mai mare.

TIP DE RECUPERARE A CĂLDURII
Schimbător încrucișat
Schimbător încrucișat contraflux
Schimbătoare cu agent intermediar
Tub de căldură
Pompa de căldură/Agregat de răcire
Camera de amestecare
Combinația tipurilor de recuperare menționate

CARACTERISTICI
Subansamblurile și elementele de cea mai înaltă calitate în versiunea pentru piscine, furnizate exclusiv de producători europeni

Colectarea eficientă a umidității produse în sala de piscină; omogenitatea aerului, protecția structurii de clădire prin eliminarea aburirii unor elemente cum ar fi ferestre; posibilitatea de încălzire și de eventuală răcire a sălii de piscină, păstrând parametrii adecvați ai aerului de alimentare.

Tăvi de picurare sub răcitoare și umidificătoare

Mufe de trecere cabluri, care asigură etanșeitatea corespunzătoare

Ferestre de inspecție și lămpile de iluminat pentru a facilita controlul curățeniei în centrala de ventilație, fără să fie necesară oprirea și deschiderea a dispozitivului

În afara de soluții tehnice speciale, secțiile care funcționează în centrală condiționează aerul ventilat în mod optim.
Există posibilitatea de a dota centrală cu schimbătorul de căldură, de tip agent de răcire/apă, care poate încălzi apa din piscină sau apa utilitară în mod corespunzător atunci, când în sistemul de ventilație apare surplusul de energie.

 TOATE PRODUSELE AU CERTIFICATE CE, PZH, ISO, GOST-R,

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii