Centrala de acoperiș OPTIMA TOP - fără canale de ventilație Clima Gold

Centrale de acoperiș OPTIMA TOP sunt destinate pentru ventilarea și încălzirea/răcirea spațiilor cu un cubaj mare – fără pereți de despărțire interiori.
De obicei, în asemenea spații nu există posibilitatea de a conduce o instalație de aerisire tipică, cu canalele de ventilație, sau acest lucru este foarte îngreunat. Aceste dispozitive, în mod implicit, sunt compuse din două unități funcționale, una interioară și una exterioară, localizate în general pe acoperișul obiectului.

Întreabă de produs
Descrierea produsului

DESTINAȚIE
Obiecte cu spații deschise, respectiv hale de producție, depozite, hale comerciale, săli de gimnastică sau alte obiecte sportive.
Există posibilitatea de configurare a dimensiunilor, gabaritelor și a funcțiilor în așa fel încât să se adapteze centralele la cerințele individuale ale fiecărui obiect și încăperii, care necesită utilizarea unui sistem de ventilație – climatizare.

FUNCȚII
Ventilație, Încălzire, Răcire, Umidificare, Uscare

SERIE DE TIPURI
Capacitate: 5000 sau 8000 m3/h
2 tipuri de dimensiuni – cu posibilitatea de a le modifica în mod corespunzător după cerințe individuale

TIP DE RECUPERARE A CĂLDURII
Schimbător încrucișat
Schimbător încrucișat contraflux
Schimbătoare cu agent intermediar
Camera de amestecare
Combinația tipurilor de recuperare menționate

CARACTERISTICI
Subansamblurile și elementele de cea mai înaltă calitate, furnizate exclusiv de producători europeni, care pot asigura rezistența în cele mai grele condiții

Două unități care formează un întreg:

- una exterioară, instalată pe acoperișul obiectului ventilat, compusă din: ventilator de alimentare cu aer, ventilator de evacuare a aerului, sistem de clapete: pentru aer proaspăt, evacuat și recirculat, schimbător încrucișat, priza de aer și exhaustorul de aer , și filtru de aer de alimentare

- una interioară (sub-plafon), amplasată în interiorul spațiului aerisit, compusă din: difuzor de aer turbionar (opțiune), încălzitor sau răcitor și filtru de aer de evacuare

Dispozitivul este echipat cu un set de clapete de reglare și cu apărătoarele de inspecție, aflate pe partea de operare, care facilitează acces către subansamblurile centralei.

Sistemul de automatizare menține temperatura impusă în încăpere, prin controlul funcționării recirculației și a încălzitorului.

Dispozitivul poate funcționa în trei regimuri de lucru: recirculație completă cu încălzire, ventilație cu recirculație fără încălzire și ventilație cu încălzire și recirculație.

Sistemul de automatizare protejează încălzitorul cu apă împotrivă înghețării.

TOATE PRODUSELE AU CERTIFICATE CE, PZH, ISO, GOST-R, TÜV

 

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii