Producător
RO
IQNET, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015
2005
UE, Asia, Africa
100
Difuzoare, produse arhitecturale, clapete, produse de ventilație pentru “camera curate”, sisteme de protecție împotriva incendiilor și fumului, produse pentru desfumare, atenuatoare de zgomot, accesorii ventilație
Să devenim principalul furnizor de soluții din domeniul HVAC. Integritatea, satisfacția clienților și mulțumirea angajaților, sunt pilonii dezvoltării companiei noastre.

Despre ACP - Air Conditioning Products

ACP Air Conditioning Products este cel mai mare producător HVAC din România.

De peste 15 ani, ACP este furnizorul preferat de soluții pentru ventilație la nivel internațional, prin dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor și accesoriilor HVAC de o înaltă calitate.

Cu cea mai mare linie de producție pentru produse și accesorii HVAC din România și „Satisfacția clienților” ca pilon central al strategiei de dezvoltare, ACP deservește cu succes clienți pe 3 continente, în 10 țări (România, Franța, Italia, Israel, Maroc, Germania, Portugalia, Irlanda, Olanda, Moldova).

ACP oferă o gamă diversificată de produse și accesorii HVAC din aluminiu, sigure, eficiente din punct de vedere energetic, ecologice și ușor de utilizat.

Misiunea companiei este de a deveni principalul furnizor de soluții din domeniul HVAC, integritatea, satisfacția clienților și mulțumirea angajaților fiind pilonii strategiei sale de dezvoltare.

Cei 100 de angajați împărtășesc aceleași valori și un obiectiv comun: “Să devenim principalul furnizor de soluții din domeniul HVAC.”
 
Fiecare angajat, începând cu zona de producție și până la echipa de top management, prin abilitățile, pasiunea și energia lor, joacă un rol esențial în transformarea acestui obiectiv în realitate.

Începând din 2005, ACP Air Conditioning Products s-a tot dezvoltat, dintr-o mică afacere de familie devenind unul din principalii jucători pe piața HVAC din România. Flexibilitatea, capacitatea de a oferi o gamă diversificată de produse standard și customizate de o calitate superioară, sunt principalele noastre avantaje într-un mediu concurențial, în continuă schimbare. Punem accent pe integritate în cadrul relațiilor cu partenerii, satisfacția clienților și mulțumirea angajaților fiind pilonii principali ai strategiei de dezvoltare a companiei.
 
Satisfacția clientului se află în centrul valorilor companiei ACP - care fac diferența la fiecare pas, în fiecare relație de afaceri – cu angajații, clienții și furnizorii:

 • Responsabilitate
 • Excelență
 • Colaborare
 • Inovație
 • Respect
 • Inițiativă
 • Performanță

În 2020, ACP face un salt în domeniul HVAC, introducând o noua gamă de produse de ventilație - produsele arhitecturale. Deși în urmă cu 15 ani atenția a fost asupra producției de grile, în prezent compania are o gamă mult mai diversificată de produse, și cea mai mare linie de producție pentru produse și accesorii HVAC din România.

Fiecare produs nou creat posedă ADN-ul specific companiei ACP, asigurând astfel longevitatea mărcii, reflectând ambiția noastră de a ne dezvolta și inova în permanență, menținând în același timp excelența operațională, un nivel ridicat de calitate și flexibilitate, îmbrățișând influențele lumii din jurul nostru, aflată în permanentă schimbare.

Certificate ACP - Air Conditioning Products

IQNET
IQNET
ISO 14001:2015
ISO 14001:2015
ISO 9001:2015
ISO 9001:2015

Produse ACP - Air Conditioning Products

Contact ACP - Air Conditioning Products

Adresa
Contact
acp.ro [javascript protected email address] 0728 300 556
Media sociale
Twitter LinkedIn
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii