Producător
GR
Eurovent, ISO 9001:2008
1952
Europa de Sud-Est
Sisteme comerciale Carrier, Sisteme comerciale Carrier, Carrier Marine și sisteme offshore, Sisteme Toshiba
Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.

Despre AHI Carrier Romania

AHI Carrier South Eastern Europe Air-Conditioning S.A.

Înfiinţată în 1952, Carrier a fost prima societate producătoare de aparate de aer condiţionat din Grecia. În 1996 s-a înfiinţat Carrier Hellas Air-Conditioning S.A. ca subsidiară a UTC, având drept de distribuţie şi servicii post-vânzare pentru mărcile de aparate de aer condiţionat Carrier, Toshiba şi Totaline din Grecia. În acelaşi timp, Carrier şi-a extins drepturile de distribuţie în zona balcanică, înfiinţând birouri în România şi Bulgaria. În 2009, societatea a fost redenumită Carrier South Eastern Europe Air - Conditioning S.A., reprezentând drepturile de distribuţie în Grecia, Cipru şi regiunea balcanică.

În primul semestru din 2011, Carrier a încheiat un acord prin care transfera operaţiunile sale de distribuţie HVAC şi asistenţă post-vânzări în Grecia, Cipru şi regiunea balcanică asocierii AHI Carrier FZC existente. Societatea a fost redenumită AHI Carrier South Eastern Europe Air - Conditioning S.A şi continuă să ofere clienţilor soluţii HVAC Carrier şi Toshiba de calitate superioară, susţinute de tehnicieni de service post-vânzări dedicaţi şi de reţeaua de furnizare şi de piese de schimb Totaline.

Misiune
Să fim prima opţiune a clienţilor noştri în ceea ce priveşte soluţiile de aer condiţionat, încălzire şi refrigerare din regiunea noastră.

Scop
Crearea unui mediu confortabil indiferent de condiţiile ambiante, furnizând soluţii care menţin o calitate excepţională a aerului din interior.

Valori
Calitate şi performanţă
Calitatea şi eficienţa produselor şi a serviciilor noastre reprezintă un angajament faţă de consolidarea poziţiei de lider pe piaţă. Furnizăm produse eficiente, durabile, a căror performanţă depăşeşte aşteptările clienţilor.

Inovaţie
Suntem o societate cu idei, dispusă să aplice tehnici de cercetare şi dezvoltare de ultimă oră pentru a crea soluţii care îmbunătăţesc condiţiile ambiante şi sporesc confortul uman.

Dezvoltarea angajaţilor
Angajaţii noştri reprezinta resursa cea mai de preţ a societăţii noastre. De aceea încurajăm dezvoltarea personală şi profesională a angajaţilor noştri, investim în pregătirea lor şi credem în crearea unui mediu de lucru în care meritul este recompensat, iar diferenţele sunt respectate şi aplaudate.

Serviciul clienţi
Suntem dedicaţi excelenţei şi satisfacţiei clienţilor. Suntem atenţi la ce îşi doresc clienţii noştri şi răspundem la diferitele lor cerinţe oferind produse şi servicii excepţionale.

Conduită profesională
Societatea noastră şi-a exprimat angajamentul de lungă durată faţă de menţinerea celor mai înalte standarde de conduită profesională şi etică. Acest angajament se aplică relaţiilor noastre cu furnizorii şi clienţii, concurenţa, comunităţile locale în care ne desfăşurăm activitatea şi, desigur, cu proprii noştri angajaţi.

Sănătate şi siguranţă
Asigurarea sănătăţii şi siguranţei angajaţilor şi a clienţilor noştri şi protecţia mediului - acestea sunt două dintre valorile fundamentale ale societăţii noastre. Luăm fiecare măsură necesară pentru a ne asigura că spaţiile de lucru nu prezintă riscuri, că muncitorii noştri sunt protejaţi împotriva accidentelor şi că produsele şi serviciile noastre sunt sigure pentru consumator.

Certificate AHI Carrier Romania

Eurovent
Eurovent
ISO 9001:2008
ISO 9001:2008

Produse AHI Carrier Romania

Realizări AHI Carrier Romania

Contact AHI Carrier Romania

Adresa
Contact
www.ahi-carrier.ro +40 214 050751
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii