Producător
IT
1961
Mondial
1000+

Film

Despre Caleffi

Certificările sistemului


Caleffi urmăreşte în mod constant acoperirea celor mai importante standarde recomandate de normele ISO.

Primul pas din acest drum lung a datează de acum douăzeci de ani când compania a obţinut pentru prima dată certificarea Sistemului de Management al Calităţii şi numeroase certificări de produs. Recent toate unităţile de producţie au obţinut certificarea Sistemului de Management al Mediului şi a procesului de export al mărfurilor. La ora actuală este în faza de realizare certificarea Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii la Locul de Muncă conform normei BS OHSAS 18001:2007, iar obiectivul intern din viitorul apropiat este de a obţine cele mai recente certificări legate de energie şi etică.


Certificările sistemului obţinute până în prezent sunt certificate de către organismele de certificare ICIM, BSI şi IQNet pentru Sistemul de Management al Calitatii, de organismul AEOF pentru simplificarea exportului de mărfuri, de către ICIM şi IQNet 14001 pentru sistemul de management al mediului.

Contact Caleffi

Adresa
Contact
www.caleffi.com/romania/ro [javascript protected email address] +39 0322 8491
Media sociale
Youtube
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii