Instalator
RO
2004
România
80

Despre High Tech Clima

HIGH-TECH CLIMA este o firma de constructii care asigura HVAC, lucrari de instalatii de apa si canal, sisteme de sprinklere, lucrari electrice si servicii BMS pentru proprietarii de spatii comerciale si actioneaza drept contractor general industrial propriu M&E pentru platforma de procesare, parcuri logistice, birouri comerciale, cladiri si mall-uri/supermarket-uri.

Echipele noastre de proiectare sunt compuse din profesionisti care au abilitatea de a planifica si executa proiecte indraznete avand ca rezultat crearea unor clienti fideli, asa cum o dovedesc si lucrarile noastre de pana acum.

In ultimii 8 ani, ne-am extins afacerea de la 12 instalatori, la peste 80 de angajati cu care am onorat la timp lucrari atat in Romania cat si in Bulgaria.

Am crescut pe piata de constructii industriale si comerciale am investit in utilaje de fabricatie pentru a oferi un punct de varf companiei noastre in aceasta industrie.

HIGH TECH CLIMA SRL a fost infiintata in 2004 de catre Mel Hagai si Paul Marinescu.
Este principala companie dintr-un grup creat sa ofere produse si servicii pentru lucrari electro-mecanice in cladiri civile si industriale.
Domeniul de activitate a fost setat pentru cladiri sociale si comerciale, insa incepand cu 2008 lucram si in sectorul rezidential.
Ambii fondatori au experienta in domeniul HVAC si electric.
Companiei i s-a implementat un Sistem de Calitate si il mentinem conform cerintelor standard SR EN ISO 9001:2000 si este certificate SRAC.
Avem propriul nostru departament de design pentru procesarea modelelor cerute de clientii nostrii si sa le adaptam la realitatea spatiului.

HIGH TECH CLIMA SRL are un numar important de oameni competenti:
6 ingineri la departamentul de achizitionare si finalizare a proiectelor;
3 ingineri in design-ul de produse;
5 sefi de santier;
1 tehnician ACAD;
4 ingineri de achizitie, livrare si depozitare produse;
100 de muncitori dintre care 75 calificati;
2 magazioneri;
35 de automobile: camione, dube si turisme;
1000m² pentru depozitare in zona Bucuresti;
500m² de birouri;

HIGH TECH CLIMA SRL este o companiei cu o reputatie buna in domeniu datorita angajamentului pentru calitate si respectarea termenului de executie. Experienta in domeniul HVAC a intregii echipe constituie un avantaj essential pentru beneficiari, toate proiectele fiind revizuite inainte de inceperea efectuarii acestora.Toate imbunatatirile tehnice care pot aparea in timpul lucrarilor si constituie un beneficiu le sunt prezentate clientilor.

Majoritatea proiectelor realizate de noi sunt lucrari "la cheie" cu bugete prestabilite,pentru a oferi clientilor o imagine reala a costurilor. Inginerii nostrii au o buna abilitate de cooperare si intelegere a cerintelor si calitatii dorite.

HIGH-TECH CLIMA SRL investeste continuu in echipament:

 • 6 lifturi foarfeca Genie pentru intaltimi de pana la 10 m;
 • Mai mult de 6 masini automate pentru filetare, excavare/debitare si canelare;
 • Apare pentru masurare cu laser;
 • Aparate de sudura cu tehnologie inverter;
 • Scule manuale de la furnizori de top: Rothenberger, KW tools, Bosch, REX, etc;
 • Masina CNC automata pentru izolarea canalizarilor de debit.

 

Contact High Tech Clima

Adresa
Contact
www.climat.ro [javascript protected email address] +40 21 255 0320
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii