Distribuitor
RO
1993
România
Reprezentant exclusiv in Romania: Nicotra Gebhardt, Casals, Vent-Axia, Aerogrammi

Despre IOANNINA IMPEX

Compania noastra, IOANNINA IMPEX SRL, importator direct din Spania, Grecia,Italia si Marea Britanie, specializata in importul si comercializarea instalatiilor de climatizare si ventilatie, a fost fondata in anul 1993.
In anii de activitate de pana acum, am acumulat o experienta bogata in acest domeniu iar acest lucru este garantat de lucrarile executate, o parte dintre ele fiind prezentate intr-o sectiune a acestei pagini. Pentru o calitate ridicata a lucrarilor executate, am apelat la furnizori cu renume: Casals (Spania), Sivar (Grecia), Nicotra-Gebhardt (Italia) sau VentAxia (UK).

Suntem convinsi ca oferta noastra va satisface cerintele dumneavoastra, iar pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.
Specializata in vanzarea sistemelor de ventilatie industriala si ambientala, proiectare si executie, compania Ioannina va ofera diferite modele de ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru uz casnic si industrial, precum si o gama de accesorii pentru climatizare si ventilatie. Profitati de ofertele noastre de ventilatie si climatizare la preturi avantajoase!

Contact IOANNINA IMPEX

Adresa
Contact
www.ioannina.ro/ [javascript protected email address] 004.031.425.07.88
Media sociale
Facebook
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii