RO
SRAC
Reprezentant in Romania: Solaronics

Despre Romanian Water Technologies

Radiant & Warm Air Tehnologies inseamna o echipa performanta, cu certificare ISO care si-a propus sa devina cunoscuta pe piata incalzirii si racirii industriale din Romania la standarde ISO internationale.

Echipa
Radiant & Warm Air Tehnologies inseamna o echipa performanta care si-a propus sa devina cunoscuta pe piata incalzirii si racirii industriale din Romania, bazandu-se pe etica, respect si integritate. Clientii nostri sunt antreprenorii generali, firmele de instalatii si utilizatorii finali.
Zi de zi, le oferim profesionalism si le punem la dispozitie solutii la standarde iso cat mai adecvate nevoilor identificate, referitoare la confortul termic, pentru a-si putea desfasura activitatea la standardele dorite.


Valori
Pretuirea oamenilor – Promovam si respectam principii ce includ incredere, onestitate, integritate, apreciere pentru contributia fiecaruia. Satisfactia clientilor – Clientii si partenerii companiei stau, intotdeauna, la baza strategiei si a actiunilor noastre. Oamenii din cadrul companiei sunt capabili sa inteleaga nevoile clientilor si chiar sa le depaseasca asteptarile. Permanenta preocupare pentru perfectionare profesionala ne permite identificarea celor mai bune solutii pentru clientii nostri. Profesionalismul in mediul de lucru – Sprijinim si incurajam creativitatea si initiativa individuala, pregatirea si perfectionarea profesionala, astfel incat rezultatul sa fie unul remarcabil pentru companie, pentru oamenii si partenerii sai. Inovatia – Punem accent pe inovatie, pe noutate, pe alegerea celor mai bune solutii pentru clientii nostri. Vrem ca intotdeauna sa fim cu un pas inainte.


Misiune
Misiunea noastra este sa oferim clientilor solutii moderne si durabile in domeniul instalatiilor de incalzire si climatizare industriale, care sa le asigure confort si siguranta la preturi competitive. Prin imbunatatirea continua a calitatii lucrarilor, prin flexibilitate, cat si prin perfectionarea profesionala permanenta a angajatilor, ne concentram toate eforturile spre identificarea nevoilor clientilor, precum si pe anticiparea si rezolvarea problemelor acestora. Misiunea noastra este sa aducem valoare adaugata clientilor nostri si companiei, prin lucrarile realizate.

Certificate Romanian Water Technologies

SRAC
SRAC

Contact Romanian Water Technologies

Adresa
Contact
rwt.ro [javascript protected email address] +40 21 350 13 69
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii