Producător
ES
1983
Mondial
Ventilatoare, Pressurisation Systems, Recuperatoare de caldura, Unitati de filtrare, Perdele de aer

Film

Despre SODECA


FABRICANT DE VENTILATOARE ȘI EXTRACTOARE
Sodeca este specializată în proiectarea și fabricarea ventilatoarelor și a accesoriilor pentru aplicații industriale. Aplicațiile industriale necesită capacitate mare de adaptare li flexibilitate a specificațiilor fiecărui proiect.

Activitatea companiei SODECA, înființată în anul 1983, se axează pe producția de ventilatoare industriale, sisteme de ventilație și extractoare pentru evacuarea fumului în caz de incendiu.

Ventilatoarele și extractoarele SODECA sunt prezente în toate țările europene și în majoritatea țărilor din lume, datorită calității produsului și a metodelor de cercetare și dezvoltare utilizate.

Procedurile noastre de calitate utilizate și certificate de BUREAU VERITAS, conform ISO 9001:2015, sunt un motiv în plus pentru a situa SODECA în rândul celor mai buni și mai recunoscuți fabricanți de ventilatoare din Europa.

Fără îndoială, factorul cel mai important pentru atingerea obiectivelor noastre este factorul uman, profesioniști excelenți, care vă stau la dispoziție, oferind nu doar echipamente de ventilație, ci și soluții pentru toate nevoile de ventilație formulate de clienții noștri.

Vă oferim posibilitatea de a vizita sediul nostru din Sant Quirze de Besora, cu o suprafață construită de peste 16.000 m2, unde veți putea vedea clar modul în care fabricăm ventilatoare, la cele mai ridicate standarde de calitate și respectând normativa ISO și AMCA.

Nu ezitați să ne contactați. Experiența și echipa noastră vă stau la dispoziție.
ANGAJAMENTUL NOSTRU FAȚĂ DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Sodeca a început o nouă etapă de studiu și proiectare a unor noi tendințe în domeniul ventilației, care vor ajuta la conservarea mediului înconjurător și la economisirea energetică de care este atât de preocupată societatea actuală.

Pentru a îmbunătăți eficiența energetică a ventilatoarelor și a instalațiilor de ventilație, departamentul de inginerie energetică al Sodeca a echilibrat consumurile de energie ale ventilatoarelor cu randamentele maxime în zonele de lucru obișnuite, pentru aceasta fiind necesară o restructurare a curbelor și prezentarea acestora în catalogul Sodeca actual și în cele viitoare.

Programe și aplicații SODECA

De descărcat SODECA

Produse SODECA

Contact SODECA

Adresa
Contact
www.sodeca.com/ro [javascript protected email address] +34 93 852 91 11
Media sociale
Youtube
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii