Producător
RO
ISO 9001:2008
2000
Europa
Conducte aer rectangulare, Conducte aer circulare, Grile ventilatie, Conducte de desfumare, Dispozit

Film

Despre Temko & Universal

Temko & Universal realizează instalaţii de ventilaţie şi climatizare de inaltă performanţă tehnologica. Valorile noastre sunt calitatea, seriozitatea şi varietatea produselor, valori dovedite în 17 ani de activitate.

Temko & Universal a avut o ascensiune continuă pe piaţa instalaţiilor de ventilaţie, contrar tendinţelor crizei economice mondiale care a avut un impact negativ puternic asupra întregului sector al construcţiilor.

În cadrul fabricii de producţie Temko & Universal dispunem de cea mai nouă tehnologie din domeniu, utilajele oferind performanţă maximă. Producţia tubulaturii circulare SPIRO cât şi a celei rectangulare sunt procese automatizate. Astfel sunt asigurate calitatea ridicată a produselor şi eficienta de timp.

Suprafaţa de producţie şi depozitare de 20.000 mp pe DN3, km 25+500 oferă suficient spaţiu pentru buna desfaşurare a activitaţilor din procesul tehnologic.

Producţia tubulaturii şi accesoriilor de ventilaţie este realizată în trei secţii

Sectia 1 - TUBULATURĂ RECTANGULARĂ
Linia pentru tubulatura rectangulară este dotată cu utilaje de renume în domeniu RAS, KOIKE ARONSON, TRUMPF, HABERLLE, KOIKE având o capacitate mare de producţie şi o bogată varietate de produse.

Sectia 2 - TUBULATURĂ CIRCULARA SPIRO
Linia pentru tubulatura circulară SPIRO a fost dată în folosinţa în anul 2012 şi este dotată cu cele mai competitive utilaje existente pe acest segment, întreaga linie avand certificate de autenticitate, eliberate de Spiro Internaţional SA.
Punctul forte al sistemului este tehnologia utilizată pentru asigurarea etanşarii, mai exact aplicarea pe capetele fiecărei piese a unei garnituri duble de cauciuc.

Sectia 3 - GRILE VENTILAŢIE
Principalele avantaje concurenţiale constau în faptul ca termenul de livrare este foarte scurt, iar clienţii au posibilitatea de a personaliza produsele dorite în funcţie de dimensiune, culoare, model.

Calitate certificata
Temko & Universal deţine certificări de management al calitaţii ISO 9001:2008.
Personalul Temko & Universal este format din specialişti formaţi în timp şi şcolarizaţi corespunzator, cu instructaj special făcut pentru utlizarea şi întreţinerea utilajelor de producţie.

Produsele fabricate de Temko & Universal sunt acreditate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Utilajele folosite în procesul de fabricaţie sunt certificate SPIRO.

Certificate Temko & Universal

ISO 9001:2008
ISO 9001:2008

Produse Temko & Universal

Realizări Temko & Universal

Contact Temko & Universal

Adresa
Contact
temko.ro [javascript protected email address] 021.241.36.01
Media sociale
Facebook
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii