Producător
PL
AHRI , AMCA International, CE (Conformité Européenne), Eurovent, TÜV
VTS Group
1989
Mondial
500
VENTUS, VOLCANO, WING
Centrale de Tratare, Aeroterme, Perdele de aer

Film

Despre VTS

Numerosii ani de experienta si miile de clienti multumiti din toata lumea reprezinta cea mai buna recomandare pentru VTS

 • Radacini europene
 • 800 000 dispozitive vandute
 • 350 consilieri de vanzari in toata lumea

Compania ofera Centrale de Tratare a Aerului VENTUS, aeroterme VOLCANO si perdele de aer WING.

Grupul VTS - lider european in tehnologia HVAC

 • 92 birouri regionale in toată lumea
 • 5 continente
 • 50 țări

VTS Capital Group include mai mult de sase companii regionale din toata lumea.

Produsele VTS sunt livrate in 50 tari din Europa, Orientul Mijlociu si regiunea Asia - Pacific.

3 COMPONENTE ALE SUCCESULUI
In permanenta, cea mai buna calitate a produselor. Cele mai bune preturi de pe piata. Cele mai scurte termene de livrare. Datorita acestor 3 componente ale politicii noastre de piata, VTS este intotdeauna cu un pas inainte, peste tot in lume.

Preluand cele mai bune proceduri din industria auto, VTS a creat o retea cu 6 centre logistice eficiente (Varșovia, Moscova, Atlanta, Dubai, Shanghai și Bangalore), garantand astfel cele mai rapide termene de livrare de pe piata, indiferent de locul de pe glob.

Gama ampla de producere de aparate reproduse ii permite Grupului VTS sa le ofere la pretul cel mai competitiv si la calitatea cea mai buna.

Gratie sistemului de verificare a calitatii pe mai multe paliere, VTS ofera garantia cea mai indelungata de pe piata, adica de 5 ani, pentru operarea fara probleme a echipamentelor din pachetele standard.

Model de activitate modern - calitatea excelenta si garantia repetabilitatii, combinate cu cele mai bune date de livrare.

Inovatia adusa de modelul Grupului VTS consta in transferul fabricatiei de produse in Centrele Logistice de Productie, unde are loc intregul proces de fabricatie in conformitate cu procedurile de conformitate si standardele moderne VTS.

Modelul de activitate adoptat asigura obtinerea unor produse de inalta calitate, repetabile, indiferent de coordonatele geografice ale tarii in care sunt livrate.

VTS ofera cele mai scurte perioade de livrare de pe piata.

Calitate confirmata - Eurovent Certified

Nivelul calitativ cel mai ridicat al produselor VTS este apreciat de experti de top la nivel mondial - inclusiv Eurovent, TUV, BVQI, Rostest, MBF-TMB, lucru confirmat prin certificatele acordate:

EUROVENT - Certificatul confirma corespondenta dintre parametrii unitatilor VENTUS VS10-VS650 proiectate calculati cu ajutorul ClimaCAD On-line (CCOL) - aplicatia pentru selectie a companiei - si parametrii de functionare reali.
CE - dispozitivele VTS corespund standardelor de siguranta conform normelor UE.
TUV – PN-EN 1886, PN-EN 13053 sunt cele mai importante standarde de pe piata europeana care descriu parametrii si calitatea unitatilor de ventilatie si conditionare a aerului.
ISO 9001 - sistemul de management al calitatii garanteaza repetabilitatea completa a tuturor dispozitivelor VTS. Certificatul ISO 14001 confirma eficienta sistemului de management al mediului.

Certificate VTS

 AHRI
AHRI
AMCA International
AMCA International
CE (Conformité Européenne)
CE (Conformité Européenne)
Eurovent
Eurovent
TÜV
TÜV

Realizări VTS

Contact VTS

Adresa
Contact
vtsgroup.ro/VTS-in-Romania.html [javascript protected email address] +40 31 425 44 55
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii