• Difuzor arhitectural CD-CK ACP
 • Difuzor arhitectural CD-CK ACP
Prev Next
Difuzor arhitectural CD-CK ACP

Cu o formă impecabilă, și în același timp complexă, difuzorul arhitectural CD-CK se remarcă prin eleganță și funcționalitate.

ACP - Air Conditioning Products
Profile: Producător
Sediu: RO
Certificate: IQNET, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015
Data creării: 2005
Domeniile de activitate: UE, Asia, Africa
Angajați: 100
Obiectivul: Să devenim principalul furnizor de soluții din domeniul HVAC. Integritatea, satisfacția clienților și mulțumirea angajaților, sunt pilonii dezvoltării companiei noastre.
Produsele: Difuzoare, produse arhitecturale, clapete, produse de ventilație pentru “camera curate”, sisteme de protecție împotriva incendiilor și fumului, produse pentru desfumare, atenuatoare de zgomot, accesorii ventilație
Întreabă de produs
Descrierea produsului

CD-CK este proiectat pentru a fi montat pe tavanul fix și pentru plafonul fals casetat, fiind ideal pentru spațiile de birouri, galerii de artă, muzee și multe altele.

Difuzorul CD-CK este utilizat în sistemele de ventilație pentru introducerea sau aspirația aerului și se conectează la tubulatură prin intermediul unui adaptor izolat/neizolat (ADP IZ/N). Acest difuzor se livrează cu garnitură pentru etanșare, șurub pentru fixare și capac din plastic pentru mascare.

Finisajul eloxat natural precum și gama largă de culori disponibilă pentru difuzorul CD-CK, ventilația de calitate oferită, cât și durabilitatea aluminiului, contribuie la estetica și confortul unei încăperi.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați! Consultanții noștri vă sunt mereu la dispoziție cu cele mai bune sfaturi, soluții sau oferte personalizate.  

Vă invităm să descoperiți mai multe pe website-ul nostru: www.acp.ro.

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii