• Difuzor arhitectural PGR ACP
 • Difuzor arhitectural PGR ACP
Prev Next
Difuzor arhitectural PGR ACP

Modelul PGR este un difuzor arhitectural cu orificii circulare dispuse radial și discuri orientabile utilizat pentru refularea aerului și conceput pentru montaj în plafon fals casetat cu dimensiunea de 600 x 600 mm.

ACP - Air Conditioning Products
Profile: Producător
Sediu: RO
Certificate: IQNET, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015
Data creării: 2005
Domeniile de activitate: UE, Asia, Africa
Angajați: 100
Obiectivul: Să devenim principalul furnizor de soluții din domeniul HVAC. Integritatea, satisfacția clienților și mulțumirea angajaților, sunt pilonii dezvoltării companiei noastre.
Produsele: Difuzoare, produse arhitecturale, clapete, produse de ventilație pentru “camera curate”, sisteme de protecție împotriva incendiilor și fumului, produse pentru desfumare, atenuatoare de zgomot, accesorii ventilație
Întreabă de produs
Descrierea produsului

Difuzorul este prevăzut cu perforaţii circulare de Ø5 mm dispuse radial şi 18 bile orientabile individual amplasate în centrul plăcii frontale. PGR se livrează cu garnitură pentru etanșare, șurub de fixare și capac din plastic pentru mascare.

Finisajul eloxat natural precum și gama largă de culori disponibilă pentru difuzorul PGR, ventilația de calitate oferită, cât și durabilitatea aluminiului, contribuie la estetica și confortul unei încăperi.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați! Consultanții noștri vă sunt mereu la dispoziție cu cele mai bune sfaturi, soluții sau oferte personalizate.  

Vă invităm să descoperiți mai multe pe website-ul nostru: www.acp.ro.

Întreabă de produs
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii