Ventilator industrial VP 40DC-2000CAP pentru fabrica de ciment DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (ep.16)

2 mar. 2018 Carcasele cu rulmenți cu bile Timken®, care oferă o instalare facilă, construcție cu etanșări multiple și modele de carcasă multiple furnizează si performanţe avansate în cadrul unei varietăţi de aplicaţii și condiţii de operare la ventilatoarele industriale de uz greu, cum este cel de fata, destinat fabricii de cimenturi Parkland. Avantajele utilizarii carcaselor cu rulmenti...

Lindab iti garanteaza calitatea si premiile

2 mar. 2018 Pentru ca unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi este calitatea, am ales sa iti oferim un premiu pe masura. Pana pe 30 Aprilie, la cumpararea unui sistem complet de acoperis Lindab, castigi pe loc, fara tragere la sorti o masina de curatat cu presiune Bosch.

TRENCHLESS ROMANIA CONFERINȚA & EXPOZIȚIE 2018 EDIȚIA A III-A

16 feb. 2018 Trenchless Romania Conferința & Expozitie va avea loc în data de 13 Iunie 2018 în București. Este cel mai important eveniment internațional din regiune, special dedicat sectorului de tehnologii trenchless, ce are ca misiune prezentarea tuturor noutăților si inovațiilor din acest domeniu.

Alegerea termostatului de radiator (TRV)

15 feb. 2018 Selectate și instalate corespunzător, este dovedit că TRV-urile oferă un control precis al temperaturii în camerele individuale, reducând costurile de încălzire și îmbunătățind confortul. Cu toate acestea, nu toate TRV-urile sunt la fel, explică Bjorn Sejr Nielsen, Director de Marketing Danfoss.

BINE DE ȘTIUT DESPRE CENTRALA TERMICĂ

12 feb. 2018 Ca orice echipament, centrala, are nevoie de verificarea tehnică periodică, revizii anuale şi o folosire corectă conform instrucțiuni. Aceștia ar fi principalii paşi care contribuie la o durată de viaţă mai lungă a centralei termice, şi la reducerea costurilor lunare pentru încălzirea locuinţei.

Danfoss lansează noile electroventile EVR v2

8 feb. 2018 - 7 februarie 2018 De către Danfoss Cooling Gama de electroventile Danfoss EVR v2 a suferit o serie largă de îmbunătățiri pe parcursul anului 2017. Întăririle și sistematizarea le fac capabile să acomodeze presiunile mai ridicate ale agenților frigorifici și o gamă mai largă de aplicații reducând în același timp referințele, inventarul și timpul de întreținere. Beneficii...

In februarie, casele poarta caramiziu!

5 feb. 2018 In toata luna februarie, ai un pret avantajos la achizitia unui sistem complet de acoperis Lindab, care contine tigla metalica sau acoperis faltuit in culoarea caramiziu, accesorii si sistem de jgheaburi si burlane.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii