REHVA Brussels Summit

18 sept. 2017 The REHVA Conference is free, but registration is necessary. In case you can't attend, please cancel your registration by 23 October. In case of no show without cancellation by this date, REHVA may charge you with the catering cost.

De ce să alegem panourile solare?

15 sept. 2017 În prezent, omenirea se confruntă cu o criză energetică serioasă. De aceea îşi întoarce atenţia către sursele primare de energie şi reconsideră utilizările posibile şi rentabile ale energiei solare. Energia solară are o serie de calităţi remarcabile: este gratuită ca formă de energie primară şi se găseşte în cantităţi nelimitate.

EvoFlat ™ - discover an evolution in apartment heating and hot water

15 sept. 2017 Sistemele de încălzire descentralizate cu module de apartament aduc o gamă largă de beneficii în comparație cu sistemul tradițional centralizat. În sistemul EvoFlat, unitățile de interfață hidraulică sunt instalate în fiecare apartament. Cu o poziție de lider în sistem, modulele EvoFlat încălzesc și reglează descentralizat apa caldă menajeră sau apa pentru încălzire,...

VENTILATOR VP 40DC-2000CAP PENTRU DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.5)

6 sept. 2017 Comanda venita anul acesta a solicitat confectionarea unui ansamblu mobil pentru ventilatorul VP 40DC-2000-CAP-00, compus din rotor- ax palier- lagare- rulmenti, care sa functioneze la aceiasi parametri: sa reziste la temperatura de lucru de 2000C si sa lucreze la un debit de 210.000 m3/h si o presiune de 150 mmCA.

Noua vană de echilibrare cu debitmetru încorporat CALEFFI

30 aug. 2017 Noua vană de echilibrare cu flanșe cu debitmetru a fost concepută din necesitatea de a îmbina echilibrarea corectă a instalației de climatizare cu simplitatea citirii debitului în mod direct, fără a recurge ulterior la dispozitive de măsură.

Sparge ghinionul!

30 aug. 2017 Doamna Milculescu Maria din Nenciulesti, Teleorman este castigatoarea cu numarul 13 din Campania “Tu recomanzi, Lindab te rasplateste”.

Si cazanele in condensatie ies la pensie

29 aug. 2017 Când vine timpul să se înlocuiască echipamentele de încălzire sau să se instaleze un sistem complet nou, există un număr de factori care vor contribui la o rentabilitate maximă a investiției respective. Ian Dagley discută cele mai importante aspecte.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii