Cunoaşteţi pachetul software VLT® MCT 10?

29 aug. 2017 Prima întrebare pe care trebuie să vă o adresez este: Știți despre pachetul software VLT® MCT 10? Răspunsul evident ar fi că este un instrument interactiv utilizat pentru configurarea ușoară și rapidă a unui convertizor de frecvenţă sau un pachet software de parametrizare a echipamentelor VLT® folosind un PC. Puteți folosi, de asemenea, acest instrument pentru a configura...

Sisteme de incalzire moderne – un pas in viitor cu Hoval.

24 aug. 2017 Sisteme de incalzire moderne folosite chiar la sediul Hoval Italia – Casa Hoval este o cladire compacta cu separare functionala a depozitelor de birouri, cu fereste largi, incaperi luminoase si culori deschise, ce alterneaza – gri si rosu. Acest nou sediu din Italia, a fost construit in numai sase luni, și este un model autentic de eficienta energetica, proiectat in conformitate cu cerintele...

VENTILATOR VP 40DC-2000CAP PENTRU DEWAN HATTAR CEMENT- KARACHI, PAKISTAN (EP.3)

4 aug. 2017 Se observa ca o caracteristica a acestui tip de ventilator faptul ca presiunea ramane relativ constanta la valoarea de cca 170 mmCA pe o plaja mare de debite, respectiv intre 63.000 m3/h si 150.000m3/h. Ulterior, presiunea scade pe masura ce debitul creste, iar parametrii de lucru debit- presiune lucreaza in echilibru strans. Orice deviere a unuia dintre acestia determina modificarea imediata a...

DISCAL® - Eliminarea aerului pentru a proteja instalația

3 aug. 2017 Aerul din interiorul instalației poate genera un zgomot în țevi și în corpurile vanelor/robinetelor. În cel mai rău caz acesta poate provoca reducerea debitului agentului termic ce transportă căldura către consumatori, generând astfel un randament insuficient și reducând confortul termic din interiorul locuințelor.

Unități de suflante DELTA BLOWER Generation 5

2 aug. 2017 AERZEN a produs prima suflantă din Europa. Aceasta a fost în 1868. Azi, aceste trepte și unități se numără printre cele mai de succes compresoare din toate timpurile. Realizăm produse standard foarte evoluate pentru cele mai diverse game de aplicații folosite în toate domeniile industriei. Utilajele noastre sunt de înaltă performanță, economice și extrem de durabile.

Noul kit de montaj pentru LCP la distanță

21 iul. 2017 Noul kit de montaj al panoului de operare - LCP - la distanță, special proiectat pentru convertizoarele de frecvență VLT® HVAC Drive, oferă posibilitatea instalării panoului de operare în afara unei centrale de tratare a aerului sau oriunde este nevoie ca panoul operator să fie montat de partea cealaltă a unui perete despărțitor, cu o grosime de până la 90 mm.

Ce inseamna climat interior optim?

20 iul. 2017 Majoritatea dintre noi petrecem 90% din timpul unei zile in spatii inchise, deci 90% din aerul respirat este aer inchis. Calitatea aerului ar trebui sa fie o prioritate pentru ca aceasta afecteaza sanatatea si influenteaza in proportie covarsitoare rezultatul muncii noastre.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii