27 iul. 2018 | Aeroventic
Acoperis Lindab pentru ansambluri rezidentiale

Tabla cutata LTP20 culoare gri a fost solutia perfecta din punct de vedere tehnic si cromatic, aleasa de colaboratorul Lindab CATTED Residence, pentru acoperisurile complexului rezidential din Pipera.

Doua dintre motivele importante pentru care clientii aleg Lindab sunt:

1.     Acoperisul Lindab este sigur, etans, estetic si durabil. Parte dintre acestea se vad cu ochiul liber in imagini, restul vor trece testul timpului cu siguranta. Doar suntem din 1994 in Romania si ne mandrim cu aceasta istorie.
2.     Furnizam sisteme complete de invelitori si oferim intotdeuna solutia potrivita nevoii clientului. Proiectul de fata este o dovada clara ca fiecare acoperis are povestea lui.
 
Cel putin aceste motive, completate de consultanta de specialitate a stat la baza deciziei clientului de fata – CATTED Residence, cand a decis sa achizitioneze aproximativ 4500 mp de acoperis Lindab, impreuna cu sistemele de drenare a apei pluviale, pentru proiectul Pipera, faza 1 si 2.
 
Necunoscatorii si specialistii declara la unison ca tabla cutata este un produs banal, pretat indeosebi pentru constructii industriale. Daca din punct de vedere tehnic, solutia de acoperis Lindab din tabla cutata Lindab LTP20 a fost imediat acceptata, provocarea majora a venit din sfera esteticului. Arhitectura propusa in acest proiect a facut ca acest produs sa se potrivesca perfect pe un proiect rezidential. Sistemul complet de invelitoare metalica Lindab LTP20a fost completat de sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline, impreuna cu toate accesoriile necesare.
 
Un accesoriu foarte important in cazul unui acoperis metalic este folia anticondens. Nici aici echipele implicate in realizarea proiectului nu au facut rabat la calitate si au ales un produs performant, LAF 75 de la Lindab.
 
Sistemul de jgheaburi si burlane, un produs premium Lindab, in aceeasi culoare cu cea a materialului de invelitoare, a fost calculat si montat astfel incat sa preia in siguranta apele pluviale de la nivelul acoperisului si sa le conduca in siguranta catre sistemul de canalizare.
 
Acoperis Lindab pentru ansambluri rezidentiale - 1

Din punct de vedere estetic, per ansamblu, culoare aleasa - gri inchis, se potriveste perfect cu profilul si se asorteaza in acelasi timp foarte bine cu fatada constructiilor.
 
Multumit de rezultatul final, Tudor Cobalas, reprezentant CATTED Residence, afirma:
“Am mers pe o tabla cutata de culoare antracit si, pe langa faptul ca este un material de calitate, ne-a placut foarte mult ca accesoriile sunt bine gandite.” Declaratia video a lui Tudor o puteti vizualiza AICI.
 
Proiectul numit Catted Residence, fazele 1 si 2, au o suprafata de aproximativ 4500 m², a fost finalizat in anul 2018, iar montajul a fost realizat de doi parteneri Lindab: Tavi Com si Leader Roof.
 
Suntem convinsi ca longevitatea brandului Lindab in Romania si asocierea acestuia cu dezvoltatorii din Romania poate falicita vanzarile catre clientii finali.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii