10 aug. 2018 | Aeroventic
Acoperisuri Lindab in rate, atent executate

lindab.com

Rational si emotional, clientii nostri aleg acoperisul mult visat din portofoliu Lindab. Fie ca apelezi la economiile personale sau aplici pentru creditare, Lindab iti acorda consultanta 100%.

Ai auzit ca Lindab este primul producator de acoperisuri din Romania, care a introdus in vocabularul vostru, al tuturor, termenul de tigla metalica? Acoperisul din tigla metalica este cel mai longeviv acoperis din Romania. Da, cel mai trainic si estetic.

A trecut testul timpului si acoperisul faltuit, care are o frumusete naturala si aduce aminte de acoperisurile de alta data. In 2009 introduceam in portofoliu un al produs preferat de clienti - tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca.

Din 1994, de la primii pasi in Romania, multi de-au copiat. Insa Lindab este unul sigur!
 
Stim cat de greu este sa ajungi sa iti indeplinesti toate dorintele. Si stim ca pentru clientii nostri, una dintre acestea este SA CUMPERE ACOPERIS LINDAB.
 
De-acum, este mult mai usor sa te bucuri de acoperisul la care ai visat. Poti cumpara acoperisul Lindab in rate. Iti facem viata mai usoara pentru ca tu sa te ocupi de lucrurile cu adevarat importante din viata ta.
Alege siguranta si calitatea, alege cele mai inalte standarde. Primesti consultanta specializata de la profesionisti instruiti si dedicati, pe toata durata procesului de constructie sau de renovare a acoperisului. Pentru montaj, ai la dispozitie serviciile a peste 2000 de montatori instruiti in cadrul Academiei Lindab.
 
Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate, montat de profesionisti, acum disponibil si in rate!
 
Pentru mai multe informatii, suna la 0744.328.433, trimite o cerere de ofertasau scrie-ne la info@lindab.ro.
Lasa grijile in seama noastra!
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii