9 sept. 2018 | Aeroventic
Alege oferta Lindab si esti acoperit!

lindab.com

In perioada 03 – 30 septembrie 2018, cumperi un sistem complet de acoperis Lindab inclus in campanie si primesti gratuit folia anticondens.

Chiar daca este un accesoriu care nu este la vedere, membrana de difuzie (cunoscuta si ca folie anticondens) are un rol foarte important in functionalitatea acoperisului si durata de viata a acestuia – acela de a proteja structura acoperisului si totodata spatiul de sub acesta. Cu fata dinspre astereala permeabila la vapori si cea dinspre exterior impermeabila, folia anticondens nu permite umiditatii sa patrunda in structura materialelor de sub folie, asigurand ventilatia si protejand lemnul de umiditate excesiva.

 
Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta de nerefuzat!
 
Pana pe 30 septembrie, primesti GRATUIT folia anticondens pentru orice sistem complet de acoperis, de minim 120 mo, format din produsele in promotie:
 
- Tigla metalica Nordic 400, Prima 35 si Prima 40 in toata gama de culori si acoperiri disponibile grosimea de 0.5 mm;
- Tabla cu falt mecanic SRP ClickSRMax in toata gama de culori si acoperiri disponibile, grosimea de 0.5 mm;
Tigla metalica cu acoperire granulata Roca ToscanaRoca Serena, Roca RusticaRoca Madera in toata gama de profile si culori disponibile in paletarul de culori Lindab
 
Se considera sistem complet de acoperis, cu conditia sa aiba incluse accesoriile aferente acoperisului si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, in perioada 03 – 30 septembrie 2018, prin reteaua de parteneri Lindab.
 
Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
 
Alege oferta Lindab si primesti GRATIS FOLIA ANTICONDENS!
 
Atentie! Rolul foliei anticondens este de a pastra structura de lemn uscata si ventilata si de a preveni scaderea randamentului termoizolatiei, la nivelul acoperisului.
Cu siguranta o folie anticondens slaba calitativ se va degrada mai repede, isi va pierde din functionalitatea initiala, va permite patrunderea umezelii in structura de lemn a acoperisului si in termoizolatia de la nivelul acoperisului. Umiditatea din structura lemnoasa va grabi putrezirea acesteia. Ce folos daca faci toate eforturile si cumperi o invelitoare cu o durata de viata de peste 50 de ani, daca acestea-s anulate de o folie de protectie mai putin performanta?
O folie anticondens de calitate poate dubla durata de viata a structurii de lemn a acoperisului tau.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii