19 oct. 2017 | Aeroventic
4.2
RAAL - ANUNŢ PUBLIC ACORD DE MEDIU

S.C. RAAL S.A., cu sediul în județul Bistrița-Năsăud, municipiul Bistrița, str. Industriei, nr. 7, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul: "Construire hală montaj grupuri răcire", propus a fi amplasat în: localitatea Prundu Bîrgăului, str. Principală, nr. 25, comuna prundu Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care îl fundamentează poate fi consultat la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, din municipiul Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de lun ÷ vineri între orele 900 ÷1500, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbn.anpm.ro/.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectele deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de: 23.10.2017.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii