13 iun. 2018 | Aeroventic
4.0
Belimo: VAV-Compact NFC

belimo.ro

Soluții pentru Sisteme VAV: Asigură confortul individual și economisirea energiei.

Se folosesc în birouri, clădiri publice, zone de producție, spații comerciale sau camere speciale. Controlul volumetric, servomotorul și senzorul integrat asigură un climat optim cu un minim de consum energetic. Unitățile de control compacte VAV sunt disponibile pentru distribuția ventilației în apartamente. Controlerele pentru apartamente certificare Eu.bac și sistemul fan optimiser sporesc nivelul de confort și reduc consumul de energie.

Soulții pentru Siguranța: 
Protecția vieții și a bunurilor împotriva fumului și a focului.

Incendiile reprezintă cel mai mare pericol într-o clădire pentru oameni și bunurile materiale. O protecție eficientă ajută la salvarea vieților în situații de urgență, minimizează pierderile materiale și asigură posibilitatea desfășurării activității în continuare. Cea mai bună soluție de protecție împotriva răspândirii prin tubulatură a focului este dată de clapetele de fum și foc motorizate, care creează compartimente. Sistemele de extracție a fumului bazate pe clapete de fum asigură zone libere cu aer respirabil destinate evacuării.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii