4 dec. 2017 | Aeroventic
4.0
Bun venit noului modul de dezghețare Danfoss ICFD

Danfoss

Bun venit noului modul de dezghețare Danfoss ICFD Modulul de dezghețare ICFD nou dezvoltat (tip ICFD 20) se bazează pe dezghețarea cu gaze calde prin drenarea lichidului și este integrat în binecunoscuta stație de ventile Danfoss ICF. Prin combinarea metodei de drenare a condensului cu tehnologia ICF, Danfoss aduce două mari abordări într-o soluție extrem de eficientă și compactă.

Soluția face posibilă echiparea unui vaporizator cu stații de ventile ICF pe liniile de aspirație umedă, lichid, gaze calde, de drenare condens și oferă o gamă impresionantă de beneficii în ceea ce privește eficiența operațională îmbunătățită, instalarea ușoară și economiile de energie.

Designul se bazează pe un angrenaj cu flotor, iar mecanismul de funcționare este dezvoltat pentru a funcționa la un diferențial foarte ridicat de presiune. Permite doar trecerea lichidului - fără circulație de gaz. Modulul de dezghețare ICFD are o capacitate foarte mare comparativ cu dimensiunile sale, datorită designului unic echilibrat. Dispune de o gamă largă de aplicații, care acoperă vaporizatoarele cu o capacitate de până la 200kW (58 TR) și este pe deplin compatibilă cu gama ICF 15-4, ICF 20-4 și ICF 20-6.

Acesta oferă o ajustare automată a capacității în timpul funcționării cu deschidere proporțională pentru cantitatea necesară de lichid, ceea ce înseamnă că nu sunt necesare setări. În cele din urmă, designul face posibilă gestionarea unei elevări a lichidului fără valve suplimentare de by-pass datorită funcției de egalizare încorporată.

 

Beneficiile modulului de dezghețare ICFD:

Consumul redus de energie

Reducerea circulației de gaz cu până la 90%, ceea ce duce la scăderea încărcării compresoarelor.

Performanță îmbunătățită de dezghețare

Reducerea timpilor de oprire a vaporizatorului la dezghețare datorităcapacității mari de scurgere pentru o eficiență operațională îmbunătățită.

Design simplu al sistemului

Sprijină proiectarea optimă a sistemului cu programul Coolselector®2

Îmbunătățirea eficienței la șantier

Asigură o instalare ușoară datorită reducerii componentelor și a sudurilor, fără a fi necesară dezasamblarea și reasamblarea. Fără necesitatea setărilor sau ajustărilor.

Domeniu larg de aplicații

Complet compatibil cu ICF 15-4, ICF 20-4 și ICF 20-6 în plus față de o gamă largă de aplicații care acoperă vaporizatoare de până la 200 kW (58 TR) 

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii