15 ian. 2018 | Aeroventic
4.0
Care e temperatura optimă pentru casa ta? Află raspunsul de la specialist!

În anotimpurile reci cu toții avem tendința să ridicăm considerabil temperatura în casă, însă acest lucru îți poate afecta atât sănătatea cât și cheltuielile. Noi am întrebat specialiștii Promoterm și ne-au explicat că putem să ne bucurăm de un ambient termic ideal și să economisim căldură în același timp urmând urmatoarele sfaturi:

 • Investiți într-un termostat de calitate pentru a vă putea seta automat temperaturile de care aveți nevoie pe toată durata zilei. Aceste termostate vă permit să programați și să reglați încalzirea sau aerul condiționat. Vă puteți achiziționa un astfel de dispozitiv chiar de aici.
 • Există 3 niveluri de temperatură care se adaptează oricărui stil de viață de care trebuie să ținem cont pentru a economisi căldura:
 1. Temperatura ”confort”: este temperatura pe care o doriți în timpul orelor de prezență. Aceasta se recomandă a fi de 20 – 22°C.
 2. Temperatura ”economică”: este temperatura pe care o doriți în timpul absențelor de scurtă durată sau pe timpul nopții. Aceasta se recomandă a fi de 18 – 20°C. Dacă plănuiți să lipsiți mai mult de acasă, se recomandă să închideți sistemul de încălzire, însă e indicat să îl programați să pornească automat cu 1 – 2 zile înainte de a ajunge acasă, în funcție de sistemul de încălzire interioară. Dacă nu aveți un sistem de automatizare, puteți opta oricând pentru unul din gama noastră variată, chiar aici.
 3. Temperatura ”protecție la îngheț”: este temperatura minimală asigurată în timpul absențelor de foarte lungă durată( un sezon). Ea protejează locuința împotriva riscurilor de îngheț. De obicei se recomandă să închideți sistemele de încălzire dacă plecați într-o vacanță mai lungă, însă dacă temperaturile de afară sunt prea scăzute, ar fi ideal să programați deschiderea sistemului din când în când.

Dacă vreți să beneficiați de o casă cu temperatura și umiditatea ideală, nu ezitați să contactați echipa Promoterm. Noi îți oferim cele mai bune soluții termice și asigurăm clima bine temperată!

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii