15 mar. 2018 | Aeroventic
5.0
Chiele Gradistei Fundata: Danfoss at Beijer Ref Technical Seminar 2018

danfoss.ro

Evenimentul anual organizat de Beijer Ref în România a aduat peste 100 de experți și ingineri din domeniul răcirii. Principalele subiecte de acest an au fost legate de noii agenți frigorifici.

Participanții din diferite companii de inginerie și distribuție au arătat un mare interes în soluțiile și produsele Danfoss prietenoase cu mediul înconjurător.

Impresii după seminar împărtășite de echipa Danfoss România:
“Principalele întrebări și discuții au făcut referire la retrofit, recomandări, sfaturi. Într-o piață în care schimbările sunt tot mai accelerate, Danfoss încearcă să facă lumina prin experiența sa în cadrul agenților frigorifici ecologici”

În plus, noi soluții de monitorizare și control pot fi individual dezvoltate pentru cerințe personalizate prin platforma de controlere programabile MCX.

Mai multe detalii despre portofoliul MCX se poate accesa aici.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii