7 mar. 2018 | Aeroventic
Coduri de comandă suplimentare sunt acum disponibile în Coolselector®2

Danfoss

După ce descărcați softul gratuit Coolselector®2 pe PC și începeți să calculați produsele dorite, conducte sau aplicații, veți descoperi că acum programul include o mulțime de conduri de comandă.

Pe tot parcursul anului, Danfoss s-a străduit să îmbunătățească Coolselector®2 pentru a satisface nevoile tot mai mari de calcul și selecție a produselor pentru toți profesioniștii din domeniul refrigerării din întreaga lume. Îmbunătățirile au inclus capacitatea de a calcula aplicațiile cum ar fi camerele frigorifice și stațiile de ventile industriale, precum și adăugarea multor produse noi, de ex. produse din oțel inoxidabil pentru refrigerare industrială, unități de condensare OPTYMA ™ și compresoare noi. În sfârșit, am introdus codurile de comandă pentru valvele termostatice de expansiune.

Răspunsul pozitiv pe care l-am primit la includerea codurilor de comandă ne-a determinat să ducem această caracteristică mai departe și suntem încântați să anunțăm că în Coolselector®2 sunt acum disponibile coduri de comandă extinse. O versiune nouă a software-ului este disponibilă astăzi gratuit prin descărcare de pe site-ul Danfoss.

După ce descărcați Coolselector®2 pe calculatorul dvs. și începeți calculele pentru produsul dvs. preferat, linia de refrigerare sau aplicație, veți descoperi că software-ul include acum o multitudine de coduri pentru programele non standard Danfoss pentru refrigerare comercială și industrială. Codurile pentru unitățile de condensare și compresoare sunt deja incluse.

Cu această îmbunătățire în Coolselector®2, suntem încântați că am făcut un pas important în asigurarea faptului că Coolselector®2 îndeplinește nevoile de calcul și selecție a produselor pentru toți profesioniștii în domeniul refrigerării.

Vom continua să îmbunătățim software-ul în 2018 (și mai departe) cu mai multe coduri, noi caracteristici, calcule noi de aplicații și multe altele. Rămâneţi aproape!

 
 
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii