9 nov. 2017 | Aeroventic
4.3
Danfoss dezvoltă competenţele începătorilor în domeniul refrigerării

Danfoss oferă o gamă completă de produse extrem de eficiente din punct de vedere energetic şi o varietate de mecanisme de control mecanice, electronice și compresoare care îndeplinesc cerințele proceselor industriale şi comerciale ale soluţiilor de refrigerare şi aer condiţionat. Astfel, este nevoie de specialişti care cunosc cât mai multe despre reglementările şi informaţiile tehnice din domeniul în care îşi desfăşoară activitatea.

Danfoss Refrigerare şi Aer Condiţionat România vine în ajutorul tuturor începătorilor din domeniul refrigerării din Bucureşti şi organizează pe 31 octombrie 2017 un seminar despre refrigerare. 

Seminarul s-a desfăşurat la sediul Danfoss, din Popeşti-Leordeni şi a avut peste 60 de participanţi.

Specialiştii Danfoss îi vor învăţa pe cei mai noi în domeniul refrigerării elemente de bază despre sistemul frigorific, agenţii frigorifici şi ciclul de refrigerare.

Agenda seminarului include prezentarea principiilor de bază ale funcţionării instalaţiilor pentru refrigerare şi rolul lor în instalaţie, tipuri şi selecţie. Pe parcursul seminarului se va pune accentul pe funcţiile şi designul, dar şi pe echipamentele electronice de control şi monitorizare. Cursul explică modul în care teoria este aplicată în cadrul industriei, oferă pregătire gratuită pentru formarea bazei de cunoştinţe și oferă o perspectivă asupra celor mai bune practici din domeniu.

Pentru mai multe informaţii, oricine poate accesa pagina noastră web şi descoperi o parte dintre materialele educaţionale pe care Danfoss le oferă pentru a vă ajuta să înţelegeţi elementele fundamentale ale sistemelor din domeniul refrigerării.

 

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii