27 oct. 2017 | Aeroventic
5.0
Danfoss Drives România prezintă soluţiile tehnologiei de mâine în irigaţii la Târgul Internaţional INDAGRA 2017

Danfoss Drives România participă, împreună cu partenerii şi colaboratorii săi, Sincrondraiv, Menzel Elektromotoren, Mecanex şi July Soft la Târgul Internaţional INDAGRA 2017. Târgul se desfăşoară în perioada 25-29 octombrie, la Romexpo, şi ne puteţi găsi la pavilionul C6, stand 07.

România dispune de aproximativ 15 milioane de hectare teren arabil. Mai mult de 2,5 milioane de hectare pot beneficia de irigaţii, dar până în momentul acesta, puţin peste jumătate de million de hectare sunt irigate. Din totalul suprafeţei irigate, doar aproximativ 20% din sisteme au fost modernizate cu fonduri europene sau private, iar restul suprafeţei este deservită de staţii şi sisteme învechite, depăşite tehnic şi moral.

Cei cinci parteneri au găsit soluţia completă perfectă pentru automatizarea şi modernizarea staţiilor de pompare în irigaţii pe care o prezintă la Târgul Internaţional INDAGRA 2017. Astfel că:

• Danfoss Drives România şi Sincrondraiv, partenerul nostru autorizat, oferă utilizatorilor de apă în irigaţii convertizorul de frecvenţă dedicat aplicaţiilor de pompare - VLT® AQUA Drive. Acesta este un echipament robust, special adaptat aplicaţiilor de pompare, având implementate funcţii specifice ce reduc costurile de exploatare prin controlul precis al presiunii din instalaţie, reducerea avariilor cauzate de loviturile hidraulice şi reducerea consumul de energie electrică.
• Mecanex Romania prezintă servicii complete în producerea pompelor, pieselor de schimb pentru pompe, piese turnate sau prelucrate şi găseşte permanent soluţii profesioniste inovative pentru a satisfice cerinţele clienţilor.
• Menzel Elektromotoren oferă servicii complete în producerea motoarelor electrice de până la 20 MW.
• July Soft integrează soluţii software de monitorizare / achiziţie de date şi comandă a staţiilor de pompare şi a sistemelor de irigaţii.

Toţi vizitatorii sunt aşteptaţi la standul 07, din pavilionul C6, în perioada 25-29 octombrie, la Romexpo, pentru a afla despre soluţiile tehnologiei de mâine din domeniul irigaţiilor.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii