8 feb. 2018 | Aeroventic
4.5
Danfoss lansează noile electroventile EVR v2

Danfoss

- 7 februarie 2018 De către Danfoss Cooling Gama de electroventile Danfoss EVR v2 a suferit o serie largă de îmbunătățiri pe parcursul anului 2017. Întăririle și sistematizarea le fac capabile să acomodeze presiunile mai ridicate ale agenților frigorifici și o gamă mai largă de aplicații reducând în același timp referințele, inventarul și timpul de întreținere. Beneficii decisive pentru profesioniștii HVAC-R sunt costurile reduse aplicate și de funcționare, fără a compromite fiabilitatea, în toate aplicațiile, inclusiv de la camerele frigorifice până la chillere și pompe de căldură.

MOPD (presiune diferențială maximă de deschidere) ridicat și noi caracteristici compatibile cu agenții moderni.

Gama Danfoss EVR are o experiență dovedită, cu peste 30 de ani de prezență într-un domeniu foarte larg de aplicații de aer condiționat și refrigerare, cum ar fi camerele frigorifice, congelatoarele și frigiderele, chillere, rooftopuri sau close control. Au fost aplicate 10 caracteristici cheie pentru a îmbunătăți robustețea designului în mai multe aplicații, pentru a spori funcționalitatea și pentru a ușura service-ul.
Acestea vor fi disponibile progresiv la distribuitori până în martie 2018.

Valvele EVR v2 sunt acum optimizate pentru succesul afacerii producătorilor și instalatorilor în:

Aer condiționat:

Max. OPD și min. OPD superioare (Presiune diferențială de deschidere) oferă performanțe mai mari la aplicații la temperaturi înalte (105 ° C) și sunt optimizate pentru condiții de debit variabile ale agentului frigorific (de exemplu, sisteme cu viteză variabilă). Conceput pentru a suporta presiunea maximă de lucru (MWP) - până la 45 bari, același model de EVR este compatibil cu agenți frigorifici de înaltă presiune, cum ar fi R410A, și este aplicabil pompelor de căldură sau chillere care funcționează la temperaturi ambiante (până la 130 ° C în scurtcircuit pentru dezghețarea cu gaz fierbinte și bypass) în perioadele de încărcare maximă. Calificările sunt planificate în 2018 pentru agenți alternativi ușor inflamabili și inflamabili pentru a fi utilizați în chillere mai mari.

Refrigerare comercială și food retail

Noua platformă de electroventile EVR fiabilă și versatilă acoperă o gamă largă de funcții, aplicații și agenți frigorifici. Platforma este aprobată pentru agenți frigorifici cu GWP redus (potențial încălzire globală), inclusiv R290 propan. În plus, închiderea fermă a ventilului protejează sistemul și contribuie la siguranța alimentelor și cu caracteristici de debit îmbunătățite pentru o eficiență ridicată. În conducta de lichid, închiderea etanșă împiedică curgerea agentului frigorific înapoi pe partea de compresie. În linia de refulare, noul Danfoss EVR v2 poate să suporte temperaturi ridicate și să reducă consumul de energie al sistemului în comparație cu alte metode de dezghețare. Prin urmare, ele aduc o valoare ridicată în ceea ce privește instalații, cum ar fi mașinile de fabricat gheață, camerele frigorifice, congelatoarele sau mașinile de înghețată, unde acestea suferă un efort suplimentar datorită ciclurilor rapide de dezghețare și / sau ciclurilor scurte de injecție a gazelor fierbinți, electroventilul este necesar pentru dezghețare.

Ventilele EVR sunt ideale pentru aplicații cum ar fi vitrinele food retail, deoarece permit efectuarea rapidă a lucrărilor de întreținere și service, fără întrerupere orelor de vânzare a magazinului. Nu este nevoie să eliminați electroventilul și să puneți unul nou în sistem. Păstrați corpul ventilului la loc, înlocuiți piesele interne în funcție de necesități și puteți repune rapid sistemul în funcțiune. Seturi de service sunt de asemenea disponibile.

Mai puține modele, mai multe funcții

“Gama noastră revitalizată EVR aduce economii costurilor cu: montarea, dezvoltarea și depozitarea. Din aprilie 2018 vechea gamă EVR, EVRE, EVRH va fi complet înlocuită.
Cu 30% mai puține modele, dar mai versatile, se potrivesc cu mai multe aplicații și agenți frigorifici, fiind în același timp compatibile pentru înlocuire cu vechea gamă ", spune Allan Chara, directorul de marketing al Cooling Refrigeration Controls. "Venim acum cu gamele revitalizate de produse și servicii furnizate de același producător de înaltă calitate, ca standard pentru serviciile de climatizare și refrigerare, compatibile cu cerințele de astăzi pentru o mai mare fiabilitate, versatilitate și eficiență în a răspunde cerințelor industriei. Toate acestea sunt disponibile de către distribuitorii principali și pot fi selectați online cu noul Coolselector® împreună cu unitățile de condensare Optyma ™, valvele de expansiune termostatice T2 / TE2, controlerele electronice, presostate ", adaugă el.

Gama este disponibilă pentru capacitatea de răcire de la 3 până la 410kW (0,85 până la 116 tone) în linia de lichid, de la 0,3 la 65kW (0,08 până la 18,3 tone) în conducta de aspirație și de la 1 la 350 kW (0,28 până la 99 tone) în conducta de bypass gaze calde, cu dimensiuni de racord de la 6 mm la 42 mm - 1/4 "până la 2 1/8". Au aceeași lungime construită și racord ca EVR actual, cu excepția conexiunilor bi-metalice.

Reducerea complexității duce și la optimizarea costurilor în sistemele de climatizare. Pentru instalatori, o gamă simplificată înseamnă că electroventilul potrivit este mai probabil să fie disponibil, ajutând astfel la gestionarea inventarului și evitarea problemelor logistice.

Schimbarea nu afectează programul de bobine (SCN-SCT) și electroventilele nonservisabile EVU / L / CSV.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii