26 feb. 2018 | Aeroventic
4.7
Danfoss sărbătorește un milion de descărcări al riglei de calcul pentru agenți frigorifici

danfoss.ro

Aplicația de răcire cea mai populară din lume – “Danfoss Refrigerant Slider” - a trecut de o bornă inportantă ajungând la un milion de descărcări.

Profesioniștii frigotehniști din întreaga lume se bazează în fiecare zi pe rigla de calcul al agenților frigorifici pentru a calcula rapid și precis presiunea / temperatura la peste 80 de agenți frigorifici. Aceștia sunt mulțumiți de experiența utilizării – “Refrigerant slider” menține o medie de 4,5 stele în Magazin Google Play.

Ați încercat-o?

Descărcați Refrigerant Slider gratuit acum la: Danfoss.com/CoolApps

Puteți afla mai multe despre performanța recenta a lui “Refrigerant Slider” și ce înseamnă prin clic pe "Citiți mai multe" de mai jos.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii