19 oct. 2017 | Aeroventic
4.5
Danfoss vă luminează calea spre următorul proiect de succes

În perioada 15 Octombrie – 30 Noiembrie, dacă cumpăraţi 4 seturi de robinete termostatice Panda pentru radiatoare din magazinele Romstal, primiţi garantat un premiu.

Pentru a obţine premiul, trebuie să trimiteţi poza cu bonul care atestă achiziţionarea celor 4 seturi de robinete Panda pe WhatsApp reprezentantului zonal de vânzări. Premiul este reprezentat de o lanternă LED frontală reîncărcabilă, cu unghi de iluminare reglabil, care să vă ajute în proiectele dumneavoastră.

Contact pentru Moldova: Lucian Suficeanu, 0728 887 784

Contact pentru Dobrogea, Muntenia, Oltenia: Adrian Geambaşu, 0731 311 129

Contact pentru Banat, Maramureş, Transilvania: George Pârv, 0731 311 130

Nu rataţi şansa de a fi recompensat pentru dedicarea dumneavoastră şi alegerea produselor Danfoss. Cumpăraţi până pe 30 Noiembrie 4 seturi de robinete termostatice Panda pentru radiatoare din reţeaua Romstal.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii