15 sept. 2017 | Aeroventic
4.3
De ce să alegem panourile solare?

În prezent, omenirea se confruntă cu o criză energetică serioasă. De aceea îşi întoarce atenţia către sursele primare de energie şi reconsideră utilizările posibile şi rentabile ale energiei solare. Energia solară are o serie de calităţi remarcabile: este gratuită ca formă de energie primară şi se găseşte în cantităţi nelimitate.

Radiaţia solară este un flux energetic care porneşte de la soare uniform în toate direcţiile, astfel Pământul primeşte zilnic un flux important de energie solară. Pe Pământ ajunge o cantitate enormă de lumină solară care este absorbită sau reflectată înapoi în spaţiu în timpul zilei. Puterea radiaţiei solare depinde de distanţa dintre Pământ şi Soare, de condiţiile meteorologice şi de difuzia atmosferică.

De ce să alegem panourile solare? - 1

Nu uitaţi: soarele produce o energie nepoluantă, inepuizabilă şi 100% gratuită!

Lider pe piaţa soluţiilor de încălzire, De Dietrich şi-a luat angajamentul de a dezvolta “Sustainable Comfort” în urmă cu mai bine de 10 ani, prin crearea unor sisteme de încălzire inovatoare care consumă mai puţină energie şi protejează mediul înconjurător.

Gratuită şi inepuizabilă, energia solară prezintă mari avantaje în producerea de apă caldă şi încălzire. Astăzi, tehnologia energiei solare este pe deplin dezvoltată, fiind utilizată pe scară largă şi accesibilă tuturor.
Venind în întâmpirarea cerinţelor actuale, De Dietrich vă oferă două tipuri de panouri solare cu performanţe ridicate: plane şi cu tuburi vidate.

Panourile solare plane De Dietrich sunt destinate captării energiei solare şi au performanţe ridicate. De diverse tipodimensiuni, pot fi montate vertical sau orizontal; pe acoperiş, integrate în acoperis sau montate pe terasă.De ce să alegem panourile solare? - 2
Panourile solare cu tuburi vidate De Dietrich sunt echipamente destinate captării energiei solare printr-un număr de 10 sau 15 tuburi vidate din sticlă. Reflectorul parabolic asigură o utilizare optimă a energiei solare indiferent de unghiul radiaţiilor solare.

Nu este mit: Energia solară poate fi folosită tot timpul anului!

Profitaţi de soare! Toate studiile demonstrează că radiaţia solară este suficientă pentru a asigura funcţionarea unei instalaţii solare. Energia medie primită este de aproximativ 1350 kWh/m² cu variaţiile de rigoare, referitoare la sezon.

Utilizatorul isteţ este întotdeauna în avantaj: datorită instalaţiei solare puteţi economisi cu până la 60% din necesarul de energie termică pentru producerea de apă caldă menajeră într-un an.

De ce să alegem panourile solare? - 3

Energia solară poate acoperi o mare parte din necesităţile unei familii! Economiile realizate de-a lungul unui an sunt de până la 60% din necesarul de apă caldă menajeră. Prin combinarea apei calde cu aportul la încălzire, aveţi posibilitatea de a realiza economii de energie de la 25% până la 40%. Veţi beneficia de o scădere semnificativă a costurilor la energie.

Şi dacă nu sunteţi încă convins că panourile solare pot fi o alternativă sustenabilă, vă reamintim câteva din avantajele acestora:
– Produc energie termică fără efecte poluante asupra mediului. Nu produc deşeuri, reziduri, fum, mirosuri etc.
– Reprezintă o soluţie compactă şi estetică (panoul solar are cadru din aluminiu foarte rezistent)
– Nu au componente în mişcare, deci fiabilitate ridicată, durată de viaţă lungă, exploatare uşoară şi ieftină; tehnologie fără poluare fonică
– Produc energie în acelaşi loc unde se consumă, pentru puteri instalate mai mici, consumabile local deci, pierderi de transport reduse, spaţii pentru producere şi transport reduse, nu produc modificări în mediu – energie ecologică.De ce să alegem panourile solare? - 4

În concluzie, sfatul nostru: Îmbunătăţiţi-vă confortul!

Folosind panouri solare De Dietrich vă puteţi optimiza confortul cu o scădere semnificativă a costurilor la energie şi într-o manieră prietenoasă faţă de mediul înconjurător!
Trăiţi în armonie cu natura prin alegerile pe care le faceţi şi cu ajutorul unei tehnologii care se preocupă de calitatea apei în semn de respect faţă de mediu şi de reducerea cantităţii de deşeuri!

Şi mai ales, nu uitaţi acest frumos citat din Saint-Exupéry : “Noi nu moştenim pământul de la străbunii noştri, noi îl luăm cu împrumut de la copiii noştri”.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii