10 aug. 2018 | Aeroventic
4.0
DVN / DVNI…D F4 - NOILE ventilatoare de desfumare pentru acoperiș

ruck.de

ruck Ventilatoren este încântată să vă prezinte primele ventilatoare de desfumare!

Noua serie DVN / DVNI…D F4 este certificată pentru clasa de temperatură F400 în conformitate cu standardul european de producție și testare DIN EN 12101-3.

Temperaturile permise pentru mediul transportat sunt de până la 400°C / 2h și 200°C pentru funcționare continuă.

Astfel aceste ventilatoare se pretează atât pentru extragerea fumului și a căldurii în caz de incendiu cât și pentru ventilație zilnică.

Carcasa din aluminiu rezistent la apă de mare, cu placă de bază și duză de admisie din tablă de oțel galvanizată, are tavă integrată de colectare a grăsimilor cu scurgere. Carcasa ventilatoarelor din seria DVNI este izolată termic și acustic.

Motoarele standard IE3 cu eficiență premium sunt în afara curentului de aer conform VDI 2052, și au o etanșare a arborelui care împiedică infiltrarea uleiului și a apei pe lângă acesta.

Ventilatoarele din această serie sunt controlabile prin convertizor de frecvență (IP66).

Elicea radială cu palete curbate înapoi este prevăzută cu sistem de fixare pe arbore de tip taperlock care asigură o calitate mai bună a echilibrării și stabilitate operațională superioară.

O descriere suplimentară a caracteristicilor, beneficiilor și volumelor de aer este disponibilă în buletinul informativ ca DOWNLOAD.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii