25 oct. 2017 | Aeroventic
5.0
Exploraţi o lume a oportunităţilor în Danfoss City

Pătrundeţi în orașul Danfoss și descoperiți modul în care tehnologia vă afectează viața. Veţi observa impactul asupra a patru teme principale – Alimentaţie, Muncă, Călătorii şi Urbanizare. Danfoss City vă ajută să înțelegeți modul în care tehnologia ne înfluențează viața de zi cu zi și explică soluțiile tehnologiei viitorului.

Prin Danfoss City se transpune sintagma “Engineering Tomorrow” într-un cadru real și prezintă rolul pe care îl joacă fiecare om în construirea unei societăţi mai bune, mai durabile și mai eficiente din punct de vedere energetic.

Tehnologia ne înconjoară. Există în biroul în care lucraţi, în centrul comercial de unde vă cumpăraţi alimentele și în casa în care vă întoarceţi în fiecare zi. 

Când vă plimbaţi prin Danfoss City, puteți vedea multe domenii diverse în care Danfoss s-a impus cu produsele și soluțiile sale. Una dintre aceste zone este dedicată sistemelor de încălzire sigure și comfortabile. Danfoss integrează diferite tipuri de soluții atât în aplicaţii interioare, cât şi exterioare. 

Danfoss City oferă oportunitatea unică de a avea o imagine mai bună a modului în care Danfoss integrează își sistemele sale în toate tipurile de clădiri, cum ar fi birouri, case de locuit, apartamente și aeroporturi.

Sistemele Danfoss echilibrate și controlate satisfac necesitățile utilizatorilor și sunt realizate în conformitate cu cerințele moderne.

Danfoss vă va fi alături în orice moment şi produsele sale vă vor îmbunătăţi calitatea alimentelor, vă vor ajuta să găsiţi echilibrul între muncă şi viaţă personală şi vă vor însoţi în călătorii prin intermediul soluţiilor inovative care cresc gradul de confort şi productivitatea şi pe care le implementează peste tot în lume.

Luând în considerare toate caracteristicile cheie, Danfoss oferă o gamă largă de produse și soluții care își găsesc drumul în casele, birourile, blocurile de locuințe și în alte locuri.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii