5 oct. 2018 | Aeroventic
4.0
Hoval: SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE CENTRALIZATĂ CARE ARATĂ CA O CAPELĂ

hoval-recomanda.ro

Încălzire centralizată performantă și ecologică

Cu această abordare durabilă, Academia Protestantă Bad Boll apelează la încălzire centralizată pentru încăperile sale și își asigură necesarul de apă caldă menajeră cu două cazane pe bază de peleți, Hoval BioLyt (160), si cu un cazan în condensație, Hoval UltraGas® (400) . Cazanul în condensație este utilizat pentru acoperirea sarcinilor de vârf. Sistemul este conectat în cascadă. Un stocator completează sistemul, care este controlat de un controler TopTronic®.

Hoval: SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE CENTRALIZATĂ CARE ARATĂ CA O CAPELĂ - 1

„Considerăm că este datoria noastră să asigurăm o aprovizionare cu energie neutră din punct de vedere al impactului asupra mediului și suntem atât de mulțumiți de faptul că putem încălzi apa și folosi sistemul nostru de încălzire utilizand materiale regenerabile”, spune directorul general Jörg Hübner. Raportul privind durabilitatea din 2015, realizat de Academia Protestantă Bad Boll din Germania, explică faptul că producția de energie termică s-a realizat cu o scădere de 60% a emisiilor de CO2.

Cum e posibil ca o clădire-capelă sa includă toate componentele de încălzire și, mai presus de toate, spațiul necesar de depozitare sau peleții din lemn? Există trei cazane în total, precum și un stocator toate fiind situate la parter. La primul etaj există o zonă de depozitare de peleți de 120 m3, care găzduiește aproximativ 80 de tone de peleți. Academia Protestantă Bad Boll – care găzduiește 20.000 de oaspeți pe an- consumă aproximativ 120 de tone de peleți pe an.

Hoval: SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE CENTRALIZATĂ CARE ARATĂ CA O CAPELĂ - 2

„O sărbătoare sacră pentru ochi” Clădirea, proiectată de arhitectul Nike Fiedler, are o înălțime de 10 metri, nu are ferestre, fiind construită din șindrilă de lemn de zada. Înconjurată de copaci vechi, structura este situată în parcul Academiei. Locația clădirii a fost un alt punct forte, scrie Camera de Arhitecți din Baden-Württemberg. În acestă zonă, clădirea face oamenii curioși să meargă înăuntru – îi face pe oameni să rămână un timp îndelungat și să admire construcția. Ca „o sărbătoare sacră pentru ochi!”, Bad Boll a primit „premiul pentru construcție exemplară” și la scurt timp a primit un al doilea premiu: la ceremonia de decernare a premiilor pentru construcția cherestelei din Baden-Württemberg 2015, academia a primit premiul premiul special „Construim cultura”. Reflecția juriului: „Cu o tehnologie atât de încorporată, structura clădirii impresionează cu puterea sa sculpturală și carisma ei poetică”.

„Este absolut minunat că un sistem de încălzire centralizată poate arăta ca o capelă!” Această capelă, cu mult roșu Hoval în interior, este situată în Bad Boll, Germania, iar citatul vine de la Camera Arhitecților din Baden-Württemberg, care a onorat clădirea ce găzduiește „Academia Protestantă Bad Boll”.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii