3 apr. 2018 | Aeroventic
5.0
LIDER DE PIATA IN TEHNICA CLIMATIZĂRII

markclimate.ro

Mark – pregatit pentru Ecodesign 2018! Mark optimizeaza produsele pentru Ecodesign 2018

Ati auzit deja ca, incepand cu 1 ianuarie 2018, reglementarile EU privind echipamentele de climatizare/incalzire s-au schimbat. Directiva Ecodesign privind proiectarea ecologica vizeaza economisirea considerabila a consumului de energie, precum și reducerea emisiilor de CO2. In cadrul acestei directive, in 2018 se aplica urmatoarele cerinte:

 • Incalzitoare radiante pe gaz (incepand cu 1-1-2018)

  • Eficienta sezoniera minima*: 74%
  • Emisie maxima de NOX: 200 mg / kWh (pe baza valorii calorifice superioare)

* Eficiență energetică sezonieră aferentă energiei termice, înmulțită cu eficiența energetică aferentă emisiilor, exprimată în %;

 • Generatoare de aer cald/aeroterme

  • Eficienta sezoniera minima **: 72% (din 1-1-2018)
  • Emisie maxima de NOX: 100 mg/kWh (din 9-2018)
  • Din 2021, cerintele pentru generatoare vor fi si mai stricte.

** Eficiență energetică sezonieră aferentă energiei termice, înmulțită cu eficiența energetică aferentă emisiilor, exprimată în %;

Produsele care nu indeplinesc cerintele mentionate mai sus nu mai pot fi vandute in UE. Acest lucru se aplica atat instalatiilor noi, cat si inlocuirii instalatiilor existente.

De la anuntul privind proiectarea ecologica Ecodesign 2018, Mark a lucrat la optimizarea produselor sale. Tuburile radiante Mark respecta in totalitate proiectul ecologic al anului 2018. In gama de generatoare/aeroterme se vor efectua unele modificari. Va trebui sa ne luam la revedere celui mai cunoscut generator de aer cald GSD. Dar nu va faceti griji, succesorul sau este deja disponibil!

Noul: Mark GSX

Incalzire economica cu generatorul de aer cald Mark GSX

Am dori sa va prezentam Mark GSX. Cu Mark GSX, caldura este generata printr-un arzator premix si este suflat cu un ventilator axial. Sistemul robust de incalzire a aerului este deosebit de potrivit pentru uz industrial si este foarte economic datorita consumului redus de gaze, intretinerii reduse si a duratei lungi de viata. In plus, unitatea este necondensabila, deci nu este necesara o teava de condensare.
Seria Mark GSX se conformeaza in intregime noilor reglementari Ecodesign 2018 si are o gama de capacitati de 16,7 kW pana la 83,9 kW. GSX va fi, de asemenea, la fel ca GS +, disponibil cu un nou controller.

Controler nou pentru GS+

De acum inainte, generatoarele GS + de inalta eficienta pe gaz vor fi echipate cu un nou sistem de control. Cu OptiTherm + este posibil controlul a pana la 8 unitati separate GS + pe baza temperaturii camerei. In plus, este posibil utilizarea modulului Interface + pentru a controla o unitate GS + prin intermediul unui semnal de 0-10 Vcc sau prin Modbus cu o legatura la sistemul de management al cladirii (BMS).

Controler nou pentru Mark Infra, Tanner and Ecofan

Un nou sistem de control pentru Mark Infra, Tanner MDA si Ecofan W va fi disponibil in curând. Pintherm Connect și Pintherm Infra Connect vor fi disponibile incepând cu 1 martie.

Pintherm Connect este un termostat de camera cu ceas saptamanal digital. Controlerul este echipat cu un contact on / off si o iesire de 0-10VDC. Ambele semnale sunt reversibile, astfel incat comanda este potrivita pentru incalzire si racire. Setarile termostatului pot fi citite si / sau modificate cu Modbus sau Ethernet. Termostatul poate fi conectat la sistemul de management al cladirii (BMS).

Pintherm Infra Connect este un termostat digital de camera pentru a comuta oprit/pornit un Infra sau a controla high/low sau sa moduleze in functie de temperatura camerei. Setarile termostatului pot fi citite si / sau modificate cu Modbus sau Ethernet. Termostatul poate fi conectat la sistemul de management al cladirii (BMS).

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii