2 nov. 2017 | Aeroventic
4.3
Lindab - Brumar fara condens

In luna noiembrie, primesti gratuit folia anticondens pentru sistemul de acoperis comandat, ca sa iti protejezi casa de eventualele infiltratii de apa.

Noiembrie este luna in care ne grabim sa finalizam ultimele lucrari din jurul casei. Daca avem o casa in constructie, prioritatea este sa ii punem acoperisul. Daca avem un proiect de renovare, tot acoperisul devine esential de schimbat.
 
Un lucru este clar - un acoperis de calitate, montat profesionist asigura durabilitate constructiei si protectie sanatoasa caminului. Ce trebuie sa stim este ca, datorita diferentei de temperatura dintre interiorul casei si mediul exterior, sub tigla se poate forma condens iar membrana de difuzie (folia anticondens) Lindab este solutia cea mai eficienta pentru eliminarea acestuia.
 
Pentru a-i impiedica pe clientii Lindab sa renunte la acest produs extrem de important din structura acoperisului, din motive financiare, am hotarat sa-l oferim GRATUIT!
 
Cu totii ne dorim ce este mai bun pentru casa noastra, iar in materie de acoperisuri, Lindab ar trebui sa fie optiunea numarul 1. Argumentul numarul 1 este ca 94.78% dintre clientii care au cumparat acoperisuri Lindab in 2016 le-ar recomanda si altora. Ce zici de acest lucru?
 
Argumentul numarul 2 este ca in perioada 01 – 30 noiembrie 2017, primesti GRATIS FOLIA ANTICONDENS pentru fiecare sistem complet de acoperis Lindab (minim 120 m² de invelitoare) enumerat mai jos:
 • Tigla metalica Nordic 400  - toate culorile si acoperirile disponibile pentru fiecare profil in parte,
 • Tigla metalica Skane si acoperisul faltuit SRP ClickSRP Click NDSRMax si SRMax ND – toate culorile si acoperirile disponibile pentru fiecare profil in parte,
 • Tigla metalica Skane si Prima si acoperis faltuit SRP Click ND si SRMax – in culorile rosu inchis si caramiziu, toate cu acoperire PE si grosimea de 0.48 mm,
 • Tigla metalica cu granule minerale Roca Toscana – culoarea ROSE,
 • Tigla metalica cu granule minerale Roca Rustica – culoarea TEAK,
 • Tigla metalica cu granule minerale Roca Serena – culoarea GARNET,
 • Tigla metalica cu granule minerale Roca Madera – culoarea ANTRACIT.
Acoperisul este completat de sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline HBPELindab Craft PREM si Magestic.
 
Pentru fiecare achizitie de sistem complet de invelitoare descris mai sus, Lindab ofera gratuit FOLIA ANTICONDENS.
 
Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 01 -  30 noiembrie 2017, prin reteaua de parteneri Lindab.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii