2 mar. 2018 | Aeroventic
5.0
Lindab iti garanteaza calitatea si premiile

lindab.com

Pentru ca unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi este calitatea, am ales sa iti oferim un premiu pe masura. Pana pe 30 Aprilie, la cumpararea unui sistem complet de acoperis Lindab, castigi pe loc, fara tragere la sorti o masina de curatat cu presiune Bosch.

Experienta internationala de peste 60 de ani si prezenta pe piata romaneasca din 1994 reprezinta garantia calitatii Lindab. Am ales sa nu facem compromisuri si am invatat de la clientii nostri ca cel mai important lucru pe care il avem de facut este garantarea unui serviciu, dar si al unui produs exemplar si durabil: acoperisul Lindab.
 
Alege siguranta, durabilitatea si un montaj de calitate. Protejeaza-ti caminul cu acoperisurile Lindab, dintr-o gama larga profile, culori si acoperire.
 
In perioada 01 martie – 30 aprilie 2018, primesti GRATUIT o masina de curatat cu presiune Bosch la achizitia unui sistem complet de acoperis Lindab de minim 120 mp, dintre cele enumerate mai jos:
 
 • Tigla metalica Nordic 400 – culori maro, rosu inchis si caramiziu, cu acoperire PE, MATT sau HBPE, grosime tabla 0.5 mm.
 • Tigla metalica Skane, Prima – culori maro, rosu inchis si caramiziu, cu acoperire PE sau MATT, grosime tabla 0.5 mm.
 • Acoperis faltuit SRP Click sau SRMax – culori maro, rosu inchis si caramiziu, cu acoperire PE sau MATT, grosime tabla 0.5 mm.
 • Tigla metalica Skane, Prima si elemente de tinichigerie sau tabla plana – culoare caramiziu, cu acoperire PE, grosime tabla 0.48 mm
 • Tigla metalica cu granule minerale Roca Serena (culoare teak), Roca Toscana (culoare desert rose) si Roca Madera (culoare antracit)

Acoperisul este completat de sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline – acoperire HBPE sau Lindab Craft - acoperire PREM sau Lindab Majestic.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 01 martie – 30 aprilie 2018 , prin reteaua de parteneri Lindab.
 
Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii