19 oct. 2017 | Aeroventic
5.0

Solutii pentru spitale si aplicatii pentru camere curate – expuse de specialistii Lindab in cadrul Building Health.

Lindab – Partener la Building Health 2017 - 1

“Lindab pune umarul la asigurarea celui mai inalt nivel de igiena”, acesta este obiectivul Lindab prin participarea la eveniment, pentru al doilea an consecutiv.

Cu o bogata expertiza tehnica, Lindab ofera solutii pentru spitale si aplicatii pentru toate tipurile de camere curate, cu obiectiv principal – asigurarea celui mai inalt nivel de igiena. In ultimele decenii, am livrat cu succes solutii complexe pentru spitale (sali de operatii, terapie intensiva si camere auxiliare in unitatile sanitare), precum si aplicatii pentru camere curate.
 
In Romania, cel mai important proiect este Spitalul de Neurochirurgie din Cluj Napoca, unde Lindab a furnizat sistemul de tubulaturi de ventilare (ADS - SAFE), difuzoare de camere curate cu filtru incorporat si tavane filtrante cu flux laminar (Clean room diffusers), sisteme de control VAV, atenuatoare de zgomot (Silencers). Rezultatele sunt vizibile si palpabile pentru tot personalul medical – o instalatie de climatizare si ventilare de o calitate ridicata atat estetic cat si functional.
 Lindab – Partener la Building Health 2017 - 2
 
“Sistemele complete de ventilatie pe care le oferim si testarile realizate in propriile laboratoare de cercetare ne indreptatesc sa ne pozitionam ca furnizor de incredere pe segmentul medical, care face obiectul evenimentului Building Health Bucharest International Forum 2017.”, precizeaza Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania. 
 
Interesat de solutiile pentru spitale si aplicatii pentru camere curate? Scrie-ne la info.ventilatii@lindab.ro sau suna la 0744 328 433.
 
BUILDING HEALTH BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM 2017, proiect realizat sub egida Colegiului Medicilor din Romania si a Ordinului Arhitectilor din Romania, va aduce impreuna la Bucuresti, pe 19 octombrie, peste 300 de medici si arhitecti, manageri din sanatate, lideri ai celor doua profesii, lideri ai scolilor de arhitectura si medicina, lideri ai mediului institutional, alaturi de speakeri internationali de exceptie. 
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii