22 sept. 2017 | Aeroventic
5.0

Produsele Mark Climate Technology acum disponibile pentru proiectele BIM

Ce este BIM?
BIM (Building Information Modeling) este o platforma software online unde toate informațiile despre un proiect de constructie pot fi stocate intr-un singur model 3D digital. In acest model, toate partile implicate, cum ar fi arhitectii, antreprenorii si instalatorii, pot vedea si edita toate informatiile care sunt de inportanta pentru ei. Deoarece informatiile despre proiect sunt intotdeauna actuale si disponibile pentru toata lumea, sansele de greseli in timpul procesului de constructie vor fi reduse semnificativ.

Mark Climate Technology este acum, de asemenea, pregatit pentru BIM. Primele produse sunt acum disponibile in una dintre cele mai mari biblioteci internationale BIM: MEPcontent. MEPcontent ofera fisiere Revit si CAD gratuit.

Urmariti filmul de mai jos pentru prezentarea Mark pe MEPcontent.

Pe MEPcontent sunt disponibile toate tipurile de generatoare pe gaz GS+ – eficienta ridicata  si pentru ventilatoarele de acoperis MDV Blue.

Cu o eficienta > 106% (valoare mai mica), GS + este potrivit pentru a incalzi garajele, depozitele, centrele de distributie si showroom-urile. Ventilatorul Mark MDV Blue este potrivit pentru extragerea aerului din cladiri si prezinta cele mai recente evolutii in domeniul ventilatoarelor.

In perioada urmatoare, mai multe produse standard de la Mark vor fi disponibile pentru BIM.

 

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii