2 oct. 2017 | Aeroventic
4.8
Mark livreaza unitati de recuperare a caldurii catre Grupul Leiber din Ruda Śląska

Mark Climate Technology a instalat doua unitati de recuperare a caldurii Mark Airstream la hala de productie a Grupului LEIBER din Ruda Śląska (Polonia).

Grupul Leiber proiecteaza, dezvolta si produce componente metalice usoare pentru diverse aplicatii industriale. Compania a fost infiintata in 1965 si are sediul in Emmingen-Liptingen (Germania), avand unitati de productie in Ruda Śląska (Polonia).

La locul de productie din Polonia au fost instalate doua unitati Mark Airstream CFX de recuperare a caldurii. Ambele unitati de recuperare a caldurii sunt echipate cu schimbator de caldura contracurent care are o eficienta de 90%. Asta inseamna ca 90% din energia descarcata este transmisa inapoi la alimentarea cu aer proaspat.

Fiecare dintre unitatile Mark Airstream a fost suplimentar prevazuta cu un modul de incalzire cu in condensatie cu eficienta mare G +, utilizat ca modul de incalzire suplimentara, in cazul acestei aplicatii. Din acest motiv, dispozitivul va fi in operare cu sarcina partiala in cea mai mare parte a timpului. Acest lucru permite automat cea mai mare eficienta a unitatii.

Mark Airstream este prevazut cu un sistem integrat de control “plug and play”, care este de asemenea echipat cu un server web incorporat, astfel incat unitatea de recuperare a caldurii poate fi monitorizata de la distanta.

Ambele unitati de recuperare a caldurii au fost fabricate in conformitate cu Ecodesign EU1253 / 2018 si sunt certificate Eurovent si RLT Richtlinie-01. Unitatile livreaza 22.000 m3/h si 11.500 m3/h de aer proaspat.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii