16 nov. 2017 | Aeroventic
4.3
Micro reductor înclinat pentru aplicaţii speciale

Pentru a fructifica la maxim alimentarea de la reţeaua hidrică a instalaţiei de distribuţie, care adesea este efectuată la o presiune prea mare şi variabilă, este important să se reducă şi să se stabilizeze presiunea la intrare. Într-adevăr, presiunile excesive şi instabile pot crea defecţiuni de funcţionare la dispozitivele casnice racordate, astfel încât acestea se pot defecta şi deteriora. Pentru a preveni apariţia acestor probleme, este important să se controleze presiunea de la reţeaua hidrică şi aceasta să fie adusă la o valoare adecvată pentru tipul de utilizatori, folosind reductoare de presiune, adică dispozitive ce au capacitatea de a-şi modifica automat secţiunea de trecere a fluidului pentru a reduce şi stabiliza presiunea din aval la modificarea condiţiilor de funcţionare.

La anumite tipuri de utilizatori, cum ar fi dozatoarele de băuturi, sau aparatele de cafea, spaţiile disponibile pentru instalarea unui reductor de presiune clasic sunt  minime, din acest motiv fiind complicată amplasarea acestei componente importante; de asemenea, utilizatorii de acest tip necesită debite reduse şi discontinue ce nu sunt adecvate pentru caracteristicile de lucru ale unui reductor normal. Micro reductoarele CALEFFI din seria 533H au fost concepute special pentru a satisface această necesitate: datorită configuraţiei “inclinate”, acestea reuşesc să aibă gabarite limitate, conferindu-le posibilitatea de a fi instalate direct în interiorul  distribuitoarelor, fapt ce simplifică viaţa instalatorilor. Cartuşul de reglaj al acestui reductor special de presiune fabricat din aliaj anti-aderent, a fost conceput special pentru a putea garanta o înaltă presiune de reglaj. Membrana de control a fost executată cu un profil special ce îi conferă rezistenţă la fluctuaţii continue de presiune şi la uzura la care sunt supuse la acest tip de utilizatori, garantând astfel o mai mare fiabilitate în timp.

Ca la toate reductoarele de presiune Caleffi, şi la micro-reductorul seria 553H există posibilitatea de a extrage cartuşul de reglaj pentru a efectua operaţiunile normale de întreţinere şi curăţare a cartuşului integrat.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii