15 dec. 2017 | Aeroventic
4.4
MODULE TERMO-HIDRAULICE DE ÎNCĂLZIRE ȘI PREPARARE INSTANTĂ ACM – ACUM PE YOUTUBE

Modulele termo-hidraulice CALEFFI SATK sunt dispozitive care îmbină randamentul înalt energetic şi simplitatea de întreţinere a unei instalaţii centralizate, utilizatorul având libertatea de a gestiona în mod autonom termoreglajul care este tipic unei microcentrale de uz rezidenţial.

Prepararea apei calde menajere se efectuează instantaneu în imediata apropiere a punctului de utilizare, nemaifiind necesare vase de acumulare cu dimensiuni mari şi circuite complicate de recirculare.


Mai multe date tehnice despre modulele termo-hidraulice CALEFFI SATK veți găsi în fișele tehnice atașate:


Vizualizați linkul de mai jos pentru a vedea principiul de funcționare a separatoarelor hidraulice CALEFFI

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii