19 iul. 2017 | Aeroventic
4.4

Ne-a recomandat si a castigat!

Andrei Marian Bejan din judetul Iasi este castigatorul celui de-al unsprezecelea card cadou. Ii multumim pentru recomandarea facuta! Si mai avem o veste buna. Am prelungit campania “Tu recomanzi, Lindab te rasplateste” pana pe 31 decembrie 2017!

Domnul Andrei Marian Bejan are incredere in calitatea acoperisurilor Lindab, ne-a recomandat unui potential client si a fost rasplatit la semnarea contractului cu acesta, printr-un card cadou incarcat cu suma de 300 de lei. Ne bucuram sa rasplatim increderea tuturor, astfel ca pentru orice contract in valoare de peste 9000 de lei pe care il semnam cu un client recomandat de tine, iti oferim garantat un card cadou in valoare de 300 de lei.
 
Domnul Bejan ne-a transmis un mesaj:
“Sunt recunoscator pentru cardul cadou. O sa recomand în continuare produsele de calitate Lindab.”
 
Ii multumim si ii uram domnului Bejan sa se bucure de premiu.
 
Nu uita, tu recomanzi, Lindab te rasplateste!
 
Pana pe 31 decembrie, recomanda acoperisurile Lindab unui potential cumparator si daca persoana recomandata cumpara un sistem de acoperis Lindab, te rasplatim cu un premiu in valoare de 300 de lei.
 
Pentru mai multe detalii, verifica Regulamentul Campaniei disponibil pe www.renoveazaculindab.ro., suna la tel: 0744 328 433 sau scrie-ne un email la info@lindab.ro.
Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii