16 iul. 2018 | Aeroventic
5.0
NOUA SERIE DE VENTILATOARE DE EXTRACȚIE PENTRU BUCĂTĂRII

ruck.de

Noul MPC...D TI pentru o temperatură a aerului transportat de până la 120°C cu debit liniar de aer completează cu succes programul nostru de exhaustoare pentru bucătării.

Carcasa din tablă de oțel galvanizată este izolată cu vată minerală de 30 mm. O tavă de colectare condens cu orificiu de scurgere este integrată, iar pentru o mai mare flexibilitate la locul de instalare, panoul standard poate fi îndepărtat și înlocuit cu un panou cu două orificii de scurgere condens din gama noastră de accesorii.

Prin folosirea unui material de etanșare cu flexibilitate permanentă, pierderile carcasei sunt semnificativ mai mici decât la produsele similare de pe piață.

Motoarele standard IE3 sunt amplasate în afara fluxului de aer, conform VDI 2052, și au o etanșare a arborelui care împiedică pătrunderea uleiului și a apei pe lângă acesta.

Ventilatoarele acestei serii sunt cu reglaj continuu prin convertizoare de frecvență (IP20 și IP66). Convertizoarele de frecvență sunt disponibile pentru conectare la rețeaua de alimentare de 230V sau 400V și sunt livrate preconfigurate. Exclusiv în țările din afara UE, ventilatoarele MPC...D TI pot fi conectate direct la rețeaua 3~.

Elicea radială cu palete curbate înapoi este prevăzută cu sistem de de fixare pe arbore de tip Taperlock și asigură o calitate superioară a echilibrării și o stabilitate operațională mai ridicată.

O descriere suplimentară a caracteristicilor, beneficiilor și volumelor de aer este disponibilă în buletinul informativ ca DOWNLOAD

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii