21 iul. 2017 | Aeroventic
4.5
Noul kit de montaj pentru LCP la distanță

Noul kit de montaj al panoului de operare - LCP - la distanță, special proiectat pentru convertizoarele de frecvență VLT® HVAC Drive, oferă posibilitatea instalării panoului de operare în afara unei centrale de tratare a aerului sau oriunde este nevoie ca panoul operator să fie montat de partea cealaltă a unui perete despărțitor, cu o grosime de până la 90 mm.

Datorită design-ului special, kit-ul de montaj poate fi instalat în aer liber, fiind special proiectat pentru a oferi panoului de operare protecția necesară împotriva condițiilor de mediu extreme, de asemenea panoul de protecție frontal oferă posibilitatea restricționării acesului la LCP, și dispune de orificii pentru cele 3 indicatoare luminoase specifice – On(Pornit), Warning(Atenționare) și Alarm(Alarmă).

 Noul kit de montaj pentru LCP la distanță - 1

Utilizarea acestui kit de montaj va permite utilizatorului să monteze convertizorul de frecvență cât mai aproape de motorul electric acționat, reducând astfel costurile cu materialele adiționale.

 

Kit-ul este compus din :

 • Cablu de conexiune cu 2 conectori M12, un conector tată la 90° si un conector mamă drept, cablul poate avea lungimea de 3 m, 5 m sau 10 m;
 • Panou de protecție convertizor cu un conector mamă M12;
 • Suport principal cu un conector D-sub DB9 și unul tată M12;
 • Două garnituri și o piuliță pentru conectorul D-sub DB9;
 • Panou de protecție intermediar și frontal;
 • Instrument pentru demontare.

Noul kit de montaj pentru LCP la distanță - 2

Kit-ul poate fi folosit pentru familiile de convertizoare de frecvență VLT® FC 102 HVAC Drive, VLT® FC 202 Aqua Drive și VLT® FC301/302 Automation Drive, pentru toate gradele de protecție disponibile, utilizarea acestui echipament aditional va păstra gradul de protecție al convertizorului de frecvență.

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii