13 dec. 2017 | Aeroventic
4.3
Noul și îmbunătățitul VLT® AutomationDrive oferă o performanță remarcabilă

fot. Danfoss

Ales pentru versatilitatea sa, respectat pentru fiabilitatea sa, VLT AutomationDrive oferă o performanță incredibilă de aproape o jumătate de secol. Dar, acum este mai robust și mai inteligent decât a fost vreodată.

Construit să reziste
Modular și adaptabil, VLT® AutomationDrive se potrivește oricărui mediu de instalare. Dispunând de carcase extrem de compacte - noua generație D și E, și o gamă mai mare de temperaturi de funcționare, de la -25 °C la + 50 °C (-13 F până la +122°F) - fără reducerea puterii disponibile, această unitate robustă funcționează eficient și fiabil chiar și cu aplicațiile care necesită mai mult efort și în cele mai dificile medii. În plus, cu o gamă completă de convertizoare de frecvență cu alimentare la 690 V, opțiuni pentru rigidizare și carcase de protecție de înaltă calitate, fac ca și cele mai dificile aplicații din industria chimică și maritime să fie deservite de VLT® AutomationDrive.

Un produs inovator
VLT® AutomationDrive dispune de îmbunătățiri hardware și software care maximizează performanța și oferă un nivel de flexibilitate a aplicațiilor care vă stimulează afacerea.

 Noul și îmbunătățitul VLT® AutomationDrive oferă o performanță remarcabilă - 1

Controlerul de mișcare integrat (IMC) oferă o funcționalitate avansată pentru a efectua poziționarea sau sincronizarea cu precizie ridicată utilizând motoare asincrone sau sincrone cu magneți permanenți -PM, cu sau fără conexiune encoder. IMC nu numai că reduce costurile atunci când aplicația dvs. nu necesită performanța dinamică a unui convertizor servo - cum ar fi mesele rotative, mașinăriile de tăiat și de ambalat - dar economisește și timp datorită procesului de punere în funcțiune rapid, care nu necesită programare avansată.

În plus, opțiunile Motion Control reprezintă o modalitate de a înlocui comenzile mecanice cu soluții electronice inteligente, care economisesc energia și au ca rezultat procese fiabile și de înaltă calitate, care sporesc productivitatea și performanța. Cu aceste opțiuni, este posibil să se adauge controlul electronic cu camă, cu VLT® Motion Control Option MCO 305, pentru a se reduce costurile cu sistemul și întreținerea sa sau pentru a se mări capacitatea aplicațiilor, cum ar fi paletizarea, cu ajutorul VLT® Synchronizing Controller MCO 350. Indiferent de necesități, folosind aceste opțiuni cu VLT® AutomationDrive se va obține control sporit și eficiență operațională maximă pentru rentabilitatea investiției dvs.

Dacă siguranța este preocuparea dvs. principală, VLT® AutomationDrive oferă, de asemenea, numeroase opțiuni pentru a vă adapta convertizorul de frecvență pentru îndeplinirea nevoilor de siguranță în funcționare. De la setarea standard Safe Torque Off (PL d, SIL 2) la opțiunile VLT® Safety Option MCB 150 și MCB 151, care includ mai multe opțiuni de siguranță a vitezei, cum ar fi viteza limitată sigură (SLS) sau adăugarea PROFIsafe cu VLT® Safety Option MCB 152, există mai multe modalități de a răspunde nevoilor dvs. de siguranță în funcționare. De asemenea, am modificat interfața de siguranță prin adăugarea instrucțiunilor vizuale din cadrul VLT® Motion Control Tool MCT 10, care asigură atât o conexiune fără defecțiuni, cât și transferul corect al parametrilor de la PC la unitate. MCT 10 oferă, de asemenea, un diagnostic ușor și crearea unui raport dinamic de punere în funcțiune necesar pentru testele de acceptare a siguranței.

Un viitor mai sigur

Fabricile inteligente se află în centrul Industry 4.0. VLT® AutomationDrive a fost proiectat cu inteligență încorporată pentru a se încadra în acest nou standard. El beneficiază de toate avantajele oferite de noua epocă digitală:

• configurarea bazată pe web, EDI, gestionarea transparentă a comenzilor
• documentația personalizată care depinde de aplicația dvs.
• design de înaltă calitate și durabilitate prin funcții de protecție încorporate
• independența și adaptabilitatea motorului și a sistemului
• inteligență încorporată (de exemplu, controler de mișcare integrat, funcții specifice de pompare etc.) și siguranță funcțională
• interfață cu date stocate în cloud (de exemplu, Danfoss ecoSmart™)

Ca în cazul tuturor convertizoarelor Danfoss, aveți posibilitatea de a alege combinația perfectă dintre tehnologiile de motor și protocoalele de comunicație cu VLT® AutomationDrive. Toate tehnologiile standard de motoare electrice - asincron, magneți permanenți (IPM și SPM), reluctanța sincronă și reluctanța sincronă asistată de magneți permanenți - vă ajută să vă asigurați că, indiferent de aplicația dvs., aceasta vă satisface complet cerințele și optimizează procesele pe parcursul întregului ciclu de viață.

Citiți mai multe despre VLT® AutomationDrive FC 302
Urmăriți videoclipul
Citiți mai multe despre noua generație de carcase compacte D și E

Ce este aeroventic?
 • Ce este aeroventic?

  Aeroventic este o soluție internațională dedicată sectorului HVACR. Aceasta a fost concepută pentru a crea o oportunitate atât pentru producători, cât și distribuitori, de ași prezenta valoarea afacerii și produsele din întreaga lume. Un singur sistem care permite o acoperire globală

 • Cartea de vizită a companiei

  Construiește valoarea companiei Tale prin prezentarea avantajul competitiv.

  Distribuie cataloage, programe și informații cheie pentru afacerea Ta.

 • Salon virtual de produse

  Acesta este un loc excelent de prezentare a tuturor produselor simultan, fără efort. Fiecare produs este dotat cu opțiunea „Adăugă la cerere“ pentru a-i ajuta pe clienți. Clientul trimite o cerere direct la Tine.

 • Actualități, Canalul informațional

  Practic aeroventic este echivalent cu tagurile offline, în care îți prezinți compania și produsele, distribui cataloage, stabilești contacte și te preocupi de vizibilitatea companiei Tale în cadrul sectorului.

Alăturaţi-ne
Partenerii